Kalle10 kirjutas:
Mustikakeskusesse enam ei lähe - eile-üleeile oli suures 400 liitrises siis kokku pandud kooslus mingid papagoikalad vist nimetatakse neid - punased üsna kogukamad,hoidsid üsna hirmunud moel kusagile peitu, mõni väike ilmselt Malawi ahven(-ad) ja üsna kena parv noori piraajasid. Kommentaarid liigsed. Mul vanaisa kunagi võttis mõned piraajad, ja need sõid ka üksteist ära, nii et järele jäigi üks lõpuks. vot sihuksed jurakad.
Enam-vähem samasugust sadismi võib vahel mujalgi märgata kui veetopsidesse ( a la 200ml ) on riiulis pandud jutti kümme tk koos betta splendensitega. Mõni tundub vahel küll juba kaunis uimane olevat ( et mitte öelda surnud). Poleks ju tarvis lastele seda näidata ning sisendada "teadmist" et nii võibki/peabki/tohibki.... See on sama kui end peldikusse sulgeda ja hapnikku antakse kah sõõmukaupa jaopärast
Ei saa sotti, mis seos on siin taimedega. Pealkirjas ju küsitud, et kus Tallinna poes on parim taimevalik. Esimest Kalle10 lõiku ei oska kommenteerida, sest pole näinud. Teise lõigu esimesest lausest ei saa väga hästi aru - veetopsidesse on pandud jutti kümme tükki koos betta splendensitega. Kas siis 200 ml topsikus on 10 tk või on topsikuid 10 tükki ja igas üks kala? Isaseid kukekesi ei saagi eksponeerida koos ühes suures akvas, sest nad lähevad kaklema ja võimalik, et tapavad end sedasi ära. Kas see vaatepilt oleks siis parem? Kuna kahte isast bettat ei tohi hoida koos ühes ja samas anumas, siis sestap nad ongi poes sellistes topsikutes. (Muide, sellest on siin foorumis minu arust varemgi juttu olnud.) Iseasi on muidugi see kuivõrd kvaliteetne on vesi topsis. Kui kehvakene, siis sellest ka ilmselt tingitud kalade uimasus.
Üldiselt ei teeks mina Mustika keskust nii väga maatasa. Seal leidub ka päris kompetentseid müüjaid.