Rein kirjutas:
Kivil muidugi selles osas õigus et taimed enamasti sirutuvadki valguse poole ning alumised lehed kiduvad, see nii tavapärane et esimese hooga ei tule mõttessegi et seda võiks keegi probleemiks pidada. Pealegi Hygrophila polysperma puhul ei tohiks see ka nii karm olla kui neil taimedel mis toitainete hankimiseks juuri minimaalselt kasutavad, samuti ei kipu tal varre alumine osa hävima - nii et ma siiski ei usu et pelgalt vähene valgus teemaks. Kirjutasin oma jutu halvalõhnaliste mullikeste vaimust kantuna mis on tiba tõsisem asi.
Teemaalgataja võiks ehk oma taimedest mõne pildi klõpsida.
Pilti proovisin teha, aga digiseebikaga ei tule sealt midagi head, mis midagi välja tooks.
Taimevarred hakkavadgi lihtsalt alt lagunema, ei tähelda et altpoolt taim lehtedest lage oleks. Ja kui ta laguneb siis ta lagunebki enamasti alumise lehekimbuni, kuni vars enam taime kinni ei hoia. Panin tähele ka seda, et räägitaval taimel on ka õhujuured mingil määral longu vajunud.
Kui arvad, et viga selles nn käärmises (see võib olla küll nii), aga mulle meenus, et umbes poolaaastat tagasi läks mul akva klaas katki ja sai kogu mant uude akvasse ümber tõstetud+põhjasolev liiv sai igast sodist puhtaks pestud.