Olen lugenud ja vaadanud seda alafoorumit päris kriitilise pilguga aga ei oska sellegipoolest oma vetikale nimetust anda.
Kui see selgeks saab, siis saaks otsinguga edasi materdada...
Lisan pildid oma akvaariumis möllavast tegelasest.
Infoks niipalju, et 96l akvaarium on töös alates 11.09. Esimesed kalad (2 ancistruse titte, Jawa Mossi seest 3 krevetti ja mõned prügiteod ka) tulid sisse 18.09.
Rohkem kedagi pole.
Kas tegemist on mingi sissetöötamise käigus ilmneva vetikaga või on asi tõsisem?
Kuna mul on ühe akvaristi käest kaks guraamit broneeritud siis küsin ka selle üle, et kas uute kalade sissetoomine on praeguses olukorras lubatud?
Vetikas on just akvaariumi keskel olevatel taimedel. ja just "kuuskede" peal. Jawa Moss, Vallisneria ja üks mulle tundmatu juurtega taim (roosa varre ja roheliste lehtedega) on puhtad.
Kännu peal oleval taimel (jällegi tundmatu) on algusest peale olnud kergelt pruunvetikat, aga see pole edasi kasvanud.
Esimesed 2 nädalat oli valgustuseks Juweli originaal (1x 18W) Eelmisel nädalavahetusel lisas abikaasa 1 toru (18W) juurde. Peale seda hakkas ka vetikas end tõsisemalt näitama.
Lisaks taimedele on teda ka akvaariumi seintel. Esiseinal , peaaegu vee piiril, niitidenat hõljumas. Põhjas täpikestena. Tagaseinas JM taga ühtlase rohelise laiguna.
Rohkem pilte on
http://album.ee/album/273117/50251083