foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Taimeleht roosakas
PostitusPostitatud: Reede Jaan 01, 2010 09:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mõned nädalad tagasi hakkasin normi poole (ülespoole siis) upitama oma vee PO ja kaaliumitasemeid ja pärmipudeli vahetasin CO2 ballooni vastu.
Ajaliselt umbkaudu peale seda hakkasid mõned taimed kummaliselt käituma. Üks suuremate lehtedega (mille nime ma ei tea) - kasvatas uue lehe üle ootuste pika varre otsa ja uus leht on taimest tublisti kõrgemal ja roosakat värvi (justkui arvaks end õieks olevat ;) ) Ka hygrophila ülemised lehed on juurde saanud roosaka tooni. (fotod albumis)
Milles võib olla asi?
Mtte et mul midagi roosaka värvuse vastu oleks - aga nii pikkade varte kasvatamine muidu tavapärasel taimel tekitab kahtlusi.

Ise oskaksin kahtlustada kaaliumi liigset lisamist, sest POd sain peale lisamist testiga kontrollid ja oli normis. Kaaliumi testi mul ei ole....
Või äkki CO2 doosiga mängimine?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 07, 2010 07:53 
Akvarist

Tuttav asi. Mul kasvatas peaaegu puitunud varre vee piirini ja sinna otsa kah õie moodi asja. Õie kõrvale tulid lehed ja juured rippusid allapoole. Vars ise kasvas piki vee piiri edasi ja moodustas 10cm tagant samasuguse moodustise. Lõikasin juppideks ja toppisin kruusa sisse. Läksid kasvama ka.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 08, 2010 12:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ahsoooo. Siis ma enam ei muretse.
Ta täna juba kolmanda samasuguse lehega tegi algust. Ma eelmised suures ähmis lõikasin lihtsalt maha, kui "koledad tegelased". Eks lasen sellel siis kasvada - eks näis mis aeg toob.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver