Kas sa oled üldse natuke lugenud ka siinset foorumit või lihtsalt panid küsimuse ja ootad vastuseid?
Kui sa (piisavalt) uurinud ja lugenud oleks, siis sa teaksid juba, et akvaariumit ei puhastata täielikult MITTE KUNAGI (va mõne haiguse või muu tõsise põhjusega). Su taimed ei saagi kasvada ega hakka ka kasvama kui sa põhjakruusa läbi pesed ja sealt kogu kaka välja võtad.
Enne kui sa lähed co2-te ja väetisi muretsema PALUN loe natuke foorumit, uuri kuidas taimi üldse kasvatada ja hooldada. Ja kui see tehtud, siis otsusta, et kas on üldse vajadust (ja viitsimist) hakata co2,ja väetistega jändama. Kui kivide vahele koguneb piisavalt kakat siis saavad vähenõudlikumad taimed oma vajalikud ained sealt juba kätte.
Ja vett ei vahetata mitte kord kuus ja suurt kogust vaid iga nädal ja 10-20% (reaalsest veekogusest). Selle käigus sifoonitakse põhjakruusalt pealmised 1-2 cm puhtaks. Vahetatav vee kogus pannakse paikka no3 testiga, millest saad ka siinsest foorumist küll ja küll lugeda!
Ehk ma soovitan veelkord natuke lugeda siinset foorumit, hakata akvaariumit õigesti hooldama ning natuke kannatada. Ma arvan, et mõne kuu pärast (siis kui asi sisse korralikult töödanud) hakkavad ka sinu taimed kasvama.
Valgustorud vaheta ikka ära;)
Ma loodan, et ma nüüd liiga kuri polnud...