foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Azoo trace ekements
PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2004 09:56 
Akvarist

Sai subj poest ostetud, et väetada oma taimi. Kirjas veel, et asi on raua baasil. Lasin subj, siis akvasse ja järgmine päev tegin Fe testi. Test näitab 0.0 tasemeks. Ok panin siis ühe suraka veel ja ikka 0.0 näitab test.
Sain vähe kurjaks juba. Vee asemel panin testerisse siis ainult seda Azoo trace elementi.. endiselt Fe test'i tuleus 0.0. No ei lähe kuidagi vesi roosaks.

Kas on võimalik, et Fe test on omadega vahepeal hapuks läinud ? Kasutan Sera Fe testi. Ostetud talv/kevadel 2004.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2004 09:58 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kas testi indikaatorpudel seisis ikka korralikult kinni keeratuna jahedas ja pimedas kohas? muide sera testid siinsete juttude põhjal pidavat üldse ebausaldusväärsed olema - ise küll kasutan sama firma teste ja siiani kahtlema pole pidanud

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 03, 2004 10:02 
Akvarist

Maria kirjutas:
kas testi indikaatorpudel seisis ikka korralikult kinni keeratuna jahedas ja pimedas kohas?

Ma ei tea mis on just jahe. Toas ta seisab. Pimedas kapis. Kinni korralikult. (külili purk) Muidu oleks pulbrist tühjaks jooksnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Sept 06, 2004 10:22 
Akvarist

Bon kirjutas:
Ma ei tea mis on just jahe. Toas ta seisab. Pimedas kapis. Kinni korralikult. (külili purk) Muidu oleks pulbrist tühjaks jooksnud.

Ehh.. ikka päris seebiks omadega läinud olen.
Fe test koosneb 2 elemendist. Üks on pulber ja teine on vedlik mida tuleb siis tilgutada. Täna hommikul siis avastasin selle (vedeliku mida peab tilgutama) kapist :) Ega ma enam ei imesta, et see Fe test minule 0.0 näitas. Õhtul teen uue testi ära :)

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver