Kivi kirjutas:
200 C juures umbes 0,5h
Ma huvi pärast uuriksin, mida sa sealt 200C juures poole tunni jooksul välja küpsetada tahad?
Minu arust on see ilmselge ületapmine (overkill) - rõhuv enamik elusolendeid, sealhulgas ka bakterid surevad kindlalt juba üle 50C temperatuuri juures ja 70C juures ( kraanist tulev kuum vesi ) jäävad ainult väga spetsiifilised kuumaveeallika bakterid ellu - ning need ei ole kalade jaoks ohtlikud.
Pakuksin, et kui kallata see kruus, või mistahes akavaariumisse paigaladatav ese korra või paar korda (sõltuvalt materjali paksusest) kuuma (peaaegu keeva) veega üle ja lasta siis omasoodu jahtuda, on see enam kui piisav. See on ka palju lihtsam, sest jääb ära vajadus ema kleeplindiga tooli külge sidumiseks, et tema supipotis liiva küpsetada - enamus mitteläbipaistvaid plastnõusid kannatab 90-100C välja.