mixu200 kirjutas:
Ega ma ju ei piina neid ma just hoolitsen suurima hoolikusega vahetan vett ja puhastan akvaariumit...
Usu, mitte keegi ei arva, et sa oma kalade eest parimal viisil ei hoolitse asi on lihtsalt selles, et see väike mull on kalade piinapink.
Teisisõnu - kujuta ette suurt, karvast ja armsat kutsa - see on sinu koer aga....sa hoiad teda AINULT kuudis. välja pissile, kakale ei saa, jalutama ei saa, joosta ei saa. Mis sa arvad, kaua see koer elab? 1 aasta maksimum.
Jõhker võrdlus, jah, olen nõus - aga mull ei ole akvaarium.
Väga palju on siinses foorumis räägitud ka sellest, kuidas mull koondab ruumi helid nagu kookonisse ja see võimendub, tekitades kaladele tunde nagu seisaksid (oleksid) nad suure laulväljaku kõlari ääres kõrv vastu kõlarit.
Ehk on sul võimalik oma vanematele rääkida sellest ning loodetavasti on nad nõus su kolmele kalale muretsema vähemalt 120 liitrise akvaariumi, et su kallid lemmikud elaksid õnnelikult ja kaua.