puksu kirjutas:
Olen selle pimendamise juba ära teinud ja lasen mõne päeva olla, ehk siis kaovad need klaasi pealsed rohelised täpidki ära.
Ma kohe ei suuda, kuidas siis miski sellele habevetikale ei aita. Olen kindel jah sest kellegil oli siin pilt ja mul on tõesti sellised tutsakad aga neid on nii palju, et neid pole võimalik ära korjata.
pruun habevetikas sureb kloorilahuses, vöi Seachem Excel'iga töödeldes, aga pärast seda kasvab edasi.
habevetika kasvu takistamiseks on variant lisada piisavalt CO2't, aga selle juures tuleb ka muid tegureid jälgida, nagu vee karedus jms.
rohetäpp vetikas kasvab küll pea igas akvaariumis, tema kasvu takistamiseks on samuti vajalik CO2 ja piisava koguse fosfaadi (PO4) olemasolu vees.
Tsiteeri:
Saan tõesti aru, et olen kassiinimene, mitte kalainimene. Kasse erinevast tõust 3 tk ja pole probleemi aga selle kalandusega mine või lolliks. Rist ja viletsus kogu aeg.
noh mis rist ja viletsus. peamine asi mis akvaariumi stabiilse hoiab on ikka korrapärane veevahetus, soovitavalt iga nädal veerandi jagu vöi umbes nii.
ja ega vetikas ei pea ka alati negatiivne nähtus olema ju. isegi pruun habevetikas vöib päris hea välja näha.
oleneb sellest mida sa saavutada tahad.