foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 04:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

nimelt uurisin siin välismaiseid kalasaite ja väidetavalt olevat see taim üks, mis kuldkaladega sobib ja pole nii nõudlik ja mida kalad ei söö - (ma alguses arvasin, et mul on vallisnera aga ma hakkasin kahtlema ja saingi teada oma taime õige sordi). Igatahes, kas keegi teab äkki kust Tartus ma saaksin veel seda taime osta, akvaariumis nii hõre. Nimelt sain teada seda ka, et minu 57 liitrine hakkab kohe varsti natuke kitsaks jääma kahele kuldkalale, kes kasvavad ning tahaks nüüd suurema kodu neile hankida, kuid ennem kasvataks natuke taimi, et siis uues akvaariumis hästi roheline. Kas kellelgi äkki on või teab kust osta (Zoomaanias käisin -- keegi ei osanud minu küsimusele vastata ja kehitati ainult õlgu)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 04:27 
Administraator
Kasutaja avatar

viimati oligi seda taime Tartus müügil just Zoomaanias, hind muidugi siuke vähe kallim: 70-80 krooni kui ma ei eksi. taim ise on üsna kena, mul on neid neli tükki. kahjuks aga kohutavalt aeglase kasvuga. poes võib see ka üsna kole välja näha, kuna taimel võib olla "puhkus". Paari nädalaga aga peaks ta jalad alla võtma ja uusi lehti välja ajama. Plussiks on ka see, et taim võib täiesti hämaras olla, ikka kasvab

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 04:45 
Akvarist

Lõunakeskuse Bettas ma nägin kahte räbalat u. nädal tagasi (tõesti olid räbalad, va. hind: 60.- EEKi peale pisukest kauplemist). Ei oska öelda, kas nad seal ka veel alles on.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 08, 2004 05:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

tjah minu microsorum on küll täitsa ilus ning ma arvan, et harvendan oma taime pisut ja panen väikse puhma mingi kivikese peale niidiga (ei viitsi pool ära mädanenud taime eest maksta)

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver