Mul maimude tarvis praegu vahesein suht suure (paar mm)silmaga krohvimisvõrgust, mis on akv.silikooniga kinnitatud plastmassraami sisse. Raami tegin väga täpselt akvaariumi laiust arvestades ja kinnitub alumise otsaga kruusa sisse ja ülemise otsaga akvaariumi tugevduseks oleva ristitala külge tamiiliga. Ise näen, et see suht ajutine lahendus, kuna parajasti vetikas vohab täiega ja see võrk hakkab juba umbseks muutuma ja ei näe kena välja. Pealegi ei pääse SAE maimupoolele ligi ja seega kaks poolt on nagu öö ja päev vetikat silmas pidades
Mul filtri sisend ja väljund teine teises akva otsas, aga ikkagi tundub maimude otsas vesi jumala seisev, mistõttu see misiganessaastakiht tekib sinna masiliselt veepinnale. Kui sisene filter oleks ühes pooles, siis ma kujutan ette, et temperatuuri ja vee ringlusega oleks suht katastroof teispool vaheseina olenemata selle veeläbilaskvusest...
Minu arvates on seda ikkagi raske ka ilusa asjana teha ja jääb ikkagi silma riivama, kui akvaarium just 2 m pikk ei ole, aga see juba maitse ja oskuse küsimus.