Tollel lngil toodud tagataust on midagi mis on pandud akva taha, klaasi taha, kuna klaasi pegeldus on tugevalt näha. samuti ei ole seda liimitud klaasi külge, seegi rikuks ära klaasi loomuliku peegelduse, mis sellel pildin ni effektselt välja tuleb. Heledam ja tugevam toon on puhtalt valguse effekt. Tooni ülemineku, tumedama ja heledama effekti annab valguse hajumine akvas ja valguse peegeldumine läbi akvaariumi klaasi. Taust ise on puhassinine ja ühtlane.
Muideks ei tasu alahinnata paberi võlujõudu.
Tatari tänaval on paberipood, sealt saad igasugu värvides natuke tugevamat/paksemat paberit ja üsna suuri lehti mille saad paari klepsuga kini panna. (kahepoolne läbipaistev kontori teip üles serva näiteks, kleepsud mitte nähtavate kohtade peale)
Mul täpselt see lahendus. Eelarve on paarteist krooni.
Ja kui toon enem ei meeldi siis vaheta taustasid kui palju tahad.
Kile paned ilmselt liimiga üle terve seina ja lahendus on permanentne.
PS Klaas ja peegeldus tekitab üsna tugeva moonutuse taga oleva paberi toonis, eriti tumedamates toonides.
Näiteks minu
selle pildil on akva taga sinakashall paber mis on toonilt tugevalt heledam, kui akvast paistab.
Aaa. muideks veel... paber ei ole veekindel ja ei peagi olema, seda ju ei pane vette.
Mu käest on mõni küsinud et kas siis ära ei lagune, enamasti olen vastanud et ega siis paber vees ei ole... ikka akva taga. mul on pool aastat olnud üks ja sama paber, kui peakski kunagi kogemata vett üle ääre valama siis seda paberit on väga lihtne vahetada.