Umbes nädal-kaks tagasi panin üle pika aja oma pisikese akvaariumi käima. Akva ise on 15L ning svammfiltriga. Umbes nädal aega tagasi sai siis akvasse sokutatud 2 õuntigu ning ka üks vana räsitud taim. Hetkel taim küll paranemis märke ei näita, kuid tuleb loota parimat.
Täna õhtul sai siis ka esimesed elanikud sisse veetud. Elanikeks on siis 3 barbuse titte. Poes öeldi liigiks tetrazona, kuid googeldades annab ikkagi erinevaid. Aga eks piltidelt tunnete ise ära millised nad siis tegelikult on. Tited on hetkel u 2cm pikad, nii et akvaariumi suurusega VEEL probleeme tulla ei tohiks. Esmavaatlusel on pisikesed üksteise vastu suht sõbralikud. Korra on mingi müksamine olnud, kui enamasti lastakse siiski külg-külje kõrval mööda akvat ringi.
Kuna olen kindel,et sellest ühes nirust taimest jääb ka minu imepisikeses akvas väheks siis ostsin poest juurde ka ühe Cyperus helferi.
Veidikene ka pilte siis minu väikesest kastist ja seal olevatest elukatest:
Paremal taga nurgas on ka näha musti täppe. Nii suured mu kalakesed ongi. Täitsa ulme lausa kui pisikesed mõned olla saavad võrreldes sellega, et akva ainult 15L.