Peale mitut aastat akvaariumiigatsust tuli ka minu koju lõpuks akva. Kõigepealt tegelikult kapp, siis akva. Tegu on vana raamakvaariumiga, aga käib kah, niikaua, kuni raha rohkem. Selle saab ilusti üle värvida ja ongi kena akva olemas.
Kärsitu, nagu ma olen, ostsin koos tehnikaga poest ka 3 guppyt kelle lasin siis peale mullide kadumist vette. Järgmisel päeval (ehk eile) sain ka põhjakruusa ja mõned taimed. Täna tõin juurde 1 guppy, 1 õunaka ja 2 põhjakat. Lisaks poegis eile toodud emane guppy mulle täna hommikul vähemalt 3 pisikest maimukest juurde.
Natuke liiga kiiresti said kalad sisse küll, tean seda ise ka, kuid.. Ma ei kannatanud oodata mõnda nädalat. Nüüd siis loodan, et esimesed kalad ka ellu jäävad.
Lisan ka ühe pildi, esialgu pole midagi erilist ja hetkel pole ka akva kuigi ilus, aga eks arendab asja edasi ja palju ilusamaks.
Selline küsimus ka, et mida peaks nüüd eriti silmas pidama ja mida peab tegema, et need esimesed kalad ka ellu jääksid. Kas peaks ostma mingid veetestid ja neid jälgima või..?