Niih, sain minagi korraks kiiruga suurde linna ja külastasin Heixerit. Kõigepealt suured tänud, Heixer, tünni ja taimede eest.
Kui jõudsime sinna ruumi, kus ehitatakse ümber selle akvaariumi tuba, vajus mul suu lahti. Piltidelt oskasin vaid aimata, aga mitte reaalselt, KUI SUUR see akvaarium on ja millised süsteemid ja tehnika sinna juurde kuuluvad. Selles akvaariumis saaks isegi edasi-tagasi ujuda
Külaskäiku ette võttes oli meeles aatomiku soovitus pildistada ja nagunii on mul kaamera statiiviga krooniline lisavarustus, kus iganes liigun. Imetlesin akvat ja lobisesime oma terve tund (mind kiirustas paraku aeg takka) ning kõikse aeg oli mu näpp päästikul ja klõpsisin ümber akva. Pilte sai PALJU
Pisukese valiku panen siia, aga miskil hetkel, kui mõne minuti vabamat aega saan, siis panen kuskile suurema valiku pilte. Pildid saadan ka Heixerile ja eks ta siis ise vaatab, mida veel eksponeerib.
Kalad tunduvad siin pildil mitu korda väiksemad, kui tegelikult on. Minu Oscarid on nende kõrval ikka lapsukesed
Sellel pildil on eriti nostalgiline nõuka-aegne kvaliteedimärk
Uks on hea suuruse võrdlus
Menüü
Seda pilti ei saanud panemata jätta, kuigi ei kuulu sellesse projekti. Seina sees olev 200 l akva. Mida olen kunagi endalegi unistanud