foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kolimine
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 27, 2008 07:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

70 L Juwel, 5 kala sees. Tahaksin kunagi nad Tartusse kolida. Kuidas ma peaksin siis toimima (mida kuidas viia)?

Täh!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 28, 2008 12:12 
Akvarist
Kasutaja avatar

no aga palju seda vana vett peab olema alles siis? ja kaua akva niisama töötama?
tänud muidu :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 28, 2008 02:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kolimise puhul võtad vanast (ka vesi) kaasa nii palju, kui võimalik, mida rohkem, seda vähem vaeva ja uue vee sissetöötamist. Eks see sõltub ka sellest, mis kalad sul on. Mina kolisin nii, et veest jäi alles 1/3 (rohkem polnud võimalik), kalad said esimesel võimalusel tuttavasse keskkonda, kuhu vähehaaval lisasin uut vett juurde. Paari päevaga oli kast täis. Mul olid ka ainult gupid, õunateod ja vett kokku 50 L.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 08, 2008 10:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 4
Mul ka vaja 96l akvaariumiga kolida, mure on selles suhtes suur, et suure rabelemisega uue kodu kallal on akvaarium suhteliselt unarusse jäetud. Taimedel vohab vetikas ja igatipidi on olukord kehv. Taimed ei kasva, plaanin lisada kaane alla lisatoru.
Plaanin akvaariumi täiesti tühjaks teha, puhastada ja alustada otsast peale, nagu täiesti uue akvaariumiga. Tahaks kõik taimed välja vahetada ja kruusa,kännu, kivid pesta.
Mure ongi kaladega, et kuhu need senikauaks (nädalaks?) sokutada? Mul on 2 corydorast, 5 tiigerbarbust, 1 molli, 1 skalaar.

Palun asjalikke nõuandeid, kolimise, kalade hoiustamise, uue valgustuse jaoks vajaliku kraami kokkuostmisel jne.
Kui kellelgi on 96l akvaariumi jaoks mai lõpupoole taimi pakkuda võtaks need ka meelsasti vastu.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver