tommike kirjutas:
http://www.krimelte.ee/index.php?x=tooted&w=24
Tundub väga sobiv minu vajadusteks, aga vaatasin ka muid tooteid sellel lehel ja kuna kavatsem kasutada akrüül, ehk pleksiklaasi mis ei ole pidevas kokkupuutes veega siis "Acrylic sealant" peaks nime järgi paremini sobima?
Samuti vaatasin liimide alt "Universal Adhesive Sealant MS-Polymer" mis on liimhermeetik. Kuna ta ei ole mitte lihtsalt tihendamiseks mõeldud silikoon vaid läheb ka liimi alla, siis tundub ka see väga hea varijant..
Samas Aquarium Sealanti kasutatakse akvaariumite ehitamiseks ja seegi peaks piisavalt tugev olema.
Ühesõnaga ei tea ma millist nendest valida, kõik kirjade järgi on sobivad nii plastiku/polümeri kui ka puidu liimimiseks/tihendamiseks.
Ise hetkel kaldun natukene selle "Universal Adhesive Sealant MS-Polymer" i poole, kuna see on liimi all, järelikult peaks natuke paremini liimima kui lihtsalt hermeetikud.
Kõik tunduvad sobivat, aga kuna ei ole endal sellel alal kogemust siis äkki keegi oskab rohkem nende erinevusest rääkida?
Igastahes, suur aitähh selle lehe eest, Tommike!
EDIT: Sellel lehel tellimine on vigane. Aga kui ma saadan neile meili ja raha kas nad siis tegelevad postisaatmisega ka? Ise ei ela tallinnas ja ainult liimi pärast ei hakka sõitu ka ette võtma.
Või on need kõik igast ehitus poest lihtsasti kätte saadavad?