foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kiisk
PostitusPostitatud: Pühapäev Juun 17, 2007 09:11 
Akvarist

Plaanisin kiiskade tarbeks eraldi akvaariumi tööle sättida, kuid siis lugesin, et väiksemad kiisad ei kujuta teistele kaladele mingisugust ohtu, toitu otsivad põhjast. Kas kellelgi on kogemusi kiisa kasvatamisest koos teiste akvaariumikaladega. Akvaariumis on mul hetkel 1 väiksem kuldkala; http://www.aquahobby.com/gallery/e_bicolor.php haid 6 tükki; ancistruseid 6 tükki.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 18, 2007 11:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Selline kooslus hästi ei sobi, kuna Labeo bicolor vajab soojemat vett kui kuldkala ja kiisad. Ning teiseks ei sobi kuldkala kokku Labeo bicoloritega , kuna nood võivad ahistada ja näksida kuldkala. Seda ei tea kas kiisad sama teevad. Kuigi olen näinud kuidas mõni peab ka bicolorit kuldkaladega koos ja söötis neile ainult kuiva saiapuru ja sedagi vähestes kogustes, kuna muidu läheb vesi kiiresti mustaks.... :?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 21, 2007 12:04 
Akvarist

Oma Labeo parves olen täheldanud grupisisest terrorit pisut, üks kõige suurem ahistab kaht väiksemat, kuid kõik on terved, marrastusi ega muid vigastusi ei paista olevat.
Kui nad ostsin, siis müüja ütles, et võivad kuldkalaga kokku sobida küll, oleneb, kuidas ruum ja suhted paika pannakse. Kuldkala on akvaariumis peaaegu vanim, käitub ka nagu boss- tema kiusamist pole ma märganud.
Temperatuuri tingimuste peale ma ei mõelnud kiisa ideed alustades, totaalne ups :oops:

Peab siis ikka teise akva sisse seadma.
Aitäh

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver