Tsiteeri:
Akvaarium on mul nüüd olnud juba nädal aega ja on tekkinud ka kohe esimesed probleemid
Enne akvaarumi soetamist soovitaks lugeda..
/404.html. Üldjuhul on algajatel väikse akva pidamine raskem, kui suure pidamine. Muutused on kiired ja nn puhverdus väiksem.
Tsiteeri:
Esiteks milles võib põhjus olla, et minu kuldkalad kõivad väga tihedasti vee peal hingamas
Kuldkaladele meeldin hapnikurikas vesi. Seega oleks vaja sinu akva vett aereerida. Minuteada saab igat filtrit ka aereerima panna - suunad õhu filtri väljavoolule (filtri komplektis on selle jaoks spetsiaalne toru).
Tsiteeri:
Sooja on minu akvaariumi 26 - 28 kraadi, see vist kuldkaladele natuke soe
Kuldkalad on külmaveekalad ja neile meeldib rohkem külmem vesi 18-21C. Sul on kuidagi väga kõrge temperatuur, äkki hoiad päikesevalguse käes oma kasti.
Tsiteeri:
kuldkaladele jääb väga tihedasti nende väljaheide keha külge rippuma
Su akva on üsna väike kahe kuldkala jaoks. Viimased kuuldused kinnitavad, et üks kuldkala vajab normaalseks kasvamiseks 300L vett
.
Kuldkalad tekitavad palju kõrvalprodukte, seega on neid kõrvalprodukte kõikjal. Ju on filtriski probleem - ei ime korralikult. Kord nädalas (vajadusel tihedamini) sihvooni oma akva põhja, saad suurest rämpust lahti. Jällegi lugemiseks...
/404.html.
Tsiteeri:
mu põhjakoristaja on lihtsalt stressis või on tal midagi muud viga
Mis põhjakoristaja sul täpselt on? Ilmselt võib olla stress, kui mõnedel kaladel lihtsalt ei meeldi üksi olla, seega vajavad nad kaaslast.
parandage, kui miski mõte on väär