Kahjuks ei tea ma mis liiki on, sest kalake on olnud minu juures alles kaks kuud umbes kuna kodus kust ta tuli purunes vist 300l akva ja kalade päästmiseks jagati tutvuses olevatesse akvadesse vastavalt võimalustele ja tingimustele. Kala on väga suur ja pontsaka kõhuga. Söötmise ajal pinnale jäänud söögist see olla ei saa, sest selle kala söögi kombed on sellised, et loobin tablette ja tema korjab põhjast suu täis. Kui on oma portsu saanud siis läheb kuskile nurka ja sööb seal rahus. Kui on suu tühjaks söönud siis lisa otsima ei tule. Aga päevasel ajal kui söötmist pole siis on ta kive küll kugistanud sedasi, et ma üks kord isegi arvasin, et lämbub. Jupp aega võttis enne kui kivid välja köhis
Söödan neid nädalas kolm korda.Kolm korda tänu sellele, et mitte seda suurt üle sööta. Ja usun, et teised saavad ka siiski kõhud täis, sest siiani kõik elavad. Ja see on hea näide, sest teised on mul olnud üle aasta ja on tulnud väga pahadest tingimustest ja sellised äbarikud, kõverikud ja haiglase välimusega. Kui oleks nälgas siis oleks juba tunda nende pealt.
Konkreetne kalake on nüüdseks juba üle kahe nädala sedasi olnud.