foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: kuldkalad ja Corydorased
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 17, 2005 05:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tahaksin koos kuldkaladega Corydoraseid ka akvasse panna, aga et nemad tahavad 24. kraadist vett ja kuldkalad 19. kraadist,
:roll: kuidas peaks käituma, kas kuldkalale sobib ka soojem vesi, või saavad Corydorased jahedamas hakkama?
ootan abi :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 17, 2005 05:59 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

mul elavad kül kuldkala ja cory koos juba aastaid, aga no ma ei tea kah, kui soe see vesi on:P sest pole termokat sees. Probleeme pole esinenud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 17, 2005 09:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

mul ei olnud nädal aega suurepärase tormi tõttu elektrit ja akvas oli temperatuur tavalise 25 kraadi asemel 19-20. Nii corydorased kui minoorid elasid selle kenasti üle ja kellelegi jahedam vesi liiga tegevat ei paistnud 8) . Mingil müstilisel kombel läks minooride värv mitu kraadi kirkamaks isegi. Pimeduses passimisest tõenäoliselt :o
Nii et ma usun, et kui pead kuldkala ja corydoraseid mingil mõistlikul toatemperatuuril (nt 20, eeldusel, et sa ei ole eskimo :D ), siis pole kellelgi häda midagi. Ainult, et kui poest tood ja nad on seal soojemas vees, siis võiks vist alguses koduse akva temperatuuri natuke tõsta. et nagu soem vastuvõtt või nii :D . ja siis tasapisi harjutad 20 kraadi peale. Aga need, kes on kalu kauem pidanud, teavad mind kindlasti parandada :wink: .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 17, 2005 09:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pidasin ka kunagi kuldkalu ja corydoraseid koos. Temp. võiks olla ikka 22-23 kraadi. Kuldkaladele see täiesti sobis ja corydorastele ka. Madalama temperatuuriga olid corydorased kuidagi loiud. Suvel nagunii ei õnnestu akvaariumi vett 20 kraadi peal hoida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 17, 2005 10:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

tänx kõigile :wink:

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis