foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Akvaarium läks katki :S
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 28, 2004 12:55 
Akvarist

Nii. Olen täiesti rumal ja algaja kogu selles kalandusevallas....
Igatahes juhtus lühidalt järgmine asi:
sain endale kala, kelle tuttav tahtis ära visata....Haarasin kudkala koos tema ümmarguse pallakvaariumiga (millel kindlasti on spets-nimi. mina seda ei tea. vabandan) ja tõin ta koju.
Paar kuud on ta meil elanud ja täna lõhkusin pallikese ära.....Pesin hoolega ja lõi mõra sisse....
Nüüd küsingi-
ega kellegil pole laenata jaanuari alguseni, mil rahad laekuvad, akvaariumit, kus mu kalake vastu peaks? Kuu lõpp ja uskuge või mitte- raha, et uut osta, ei ole. Päris 100kroonist 2liitrist kuplit kah osta ei tahaks....
MIlline uus akvaarium üldse olla võiks? Tegu täiesti tavalise kuldkalakesega....
Antud hetkel siis laenaks midagi......Olen Tallinnas......Ja püstihädas.....Hetkel elab meie sõber ämbris....:S

Üles
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 28, 2004 01:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
glorious kirjutas:
Olen Tallinnas......Ja püstihädas.....Hetkel elab meie sõber ämbris....:S

Sel sõbral pole tõenäöliselt ämbris häda midagi, vähemalt pole see klaaskuulist kehvem. Peaasi et ikka jätkad iganädalase osalise veevahetusega.
Kahjuks vaid 15 liitrine maimuakvaarium on võimalik tühjaks teha, ega see ämbrist palju parem pole. Kui tahad kala eest tõsiselt hoolt kanda võiksid talle tulevikus ikka pisut suurema akvaariumi soetada (alla 40 liitri pole mõtet, kui rahakott kannatab siis 100 liitrine või suurem et ei peaks huvi kasvades kohe vahetama hakkama) koos filtriga, kuldkala läbustab päris hoolega nii et filter on asja eest.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 28, 2004 11:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul on laenuks anda 30 liitrine, ilma kaaneta akva. Miski sisefilter on kah. Kui huvi on, tule vaatama! Asun Kristiine linnaosas tel 5211980.

Üles
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 30, 2004 03:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

glorious kirjutas:
Haarasin kudkala koos tema ümmarguse pallakvaariumiga (millel kindlasti on spets-nimi. mina seda ei tea. vabandan) ja tõin ta koju.

Spetsiaalset nime sellel vaevalt on, või kui ongi, siis on see kasutusel mõne teise valdkonna esindaja poolt. Akvaristid sellist anumat kalade pidamiseks nimelt ei soosi. Kalad ise veelgi vähem. Nii ei ole põhjust seda ka kuidagi eriliselt nimetada.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver