foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: kuldkala jälle haige
PostitusPostitatud: Laupäev Sept 11, 2004 06:31 
Akvarist

Mul on kuldkala pärlike, tal on mitu korda olnud uimemädanik ja nüüd jälle. Algul ravisin teda bactopuriga ja tundus,et aitas aga varsti hakkas saba jälle narmendama(tulid lõhed sisse). Siis soovitati poest ja lugesin ka siit,et Tetra Medica General Tonic aitab ja kala sai terveks. Nüüd siis jälle sama jama. Akv 70l, vett vahetan kord nädalas,helbeid annan 1kord päevas. Mis ma küll valesti teen, või jääbki see kala põdema ja nõrgaks. Teistega tundub kõik korras olevat. (2guraami,koristaja,2pärlikest ja tigu)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Sept 11, 2004 10:45 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
anka,kas ravisid kuldkala üldakvaariumis või eraldi nõus? kui eraldi,siis võib olla põhjus selles,et haigustekitaja on akvaariumisse jäänud ja kala nakatub uuesti.üldiselt ongi kuldkalad sellele konkreetsele haigusele vastuvõtlikumad kui teised kalad,see võib seletada põhjust, miks teised kalad pole haigestunud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Sept 11, 2004 11:16 
Akvarist

Ravisin tervet akvaariumit.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Sept 11, 2004 11:30 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kummaline...kasutad kraanivett veevahetuseks? järsku on midagi torustikus? kui ravisid kogu akvaariumit,siis peab infektsioon kusagilt uuesti sisse tulema.uusi kalu/taimi pole hiljuti kusagilt toonud? või nt. kive/dekoratsioone? kui suures mahus veevahetusi teed? vahest on hoopis guraamid kuldkala saba lõhestumises süüdi?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Sept 12, 2004 10:36 
Akvarist

Kasutan kraanivett, taimi,kive ei ole ostnud.Akv. on 70l ja vett vahetan 20l. Guraamid on rahulikud ei ole näinud küll,et nad oleks näksinud. Ostsin 2kuud tagasi plastmas kanistri 25l ja hoian seal vett enne kui akv. panen(varem hoidsin kahes kausis). Ma ei tea kas rohtudest aga mu 2elustaime on koledaks läinud ja üks nagu hakkaks ära kaduma, ei ole co2-te. Kas peaksin ta koos juurtega välja tõmbama?

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver