foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kodulehekülje aadress
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 15, 2003 04:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
http://www.hot.ee/kalamaku/. Sellel lehel on ära toodud eesti vete kalade-taimede pidamisest...

Üles
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 30, 2003 08:03 
Akvarist

Olen proovinud ka karpe ning roosärge. Eriti viimane näib sobivat suurepäraselt ka silmailu seisukohalt. Peale veekogust püüdmist peaks neid hoidma esialgu samas vees, milles nad eelnevalt elasid. Niimoodi paistavad paremini kohanevat tingimuste muutumisega. Vee osas siiski kraanivett ei soovitaks. Olen kasutanud vihmavett või vihmavett segatuna kraaniveega.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 16, 2003 09:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Üle- eelmine suvi, siis kui olin veel vääga algeline akvaariumipidaja(just oma teadmiste poolest), siis püüdsin tiigist 4 hõbekokre, sellist 5-6 cm pikkust. Panin nad oma 60 liitrisesse akvaariumi, kus olid 4 väikest loorsaba. Mul vanaema siis ütles, et võta need ikka ära, söövad teiste eest veel söögi ära jne...siis ma võtsin 3 tykki ära( kokri) ja ühe, kõige pisema jätsin. Ise läksin aga perega Horvaatiasse reisima kaheks nädalaks. Tagasi tulles oli 1 loorsaba surnud, selle kogre olid vanaema-vanaisa aga ära tiiki tagasi lasnud. Paistab, et see koger oli midagi teinud.... :x Vanaema-vanaisa ütlesid, et nemad toitsid kalu normaalselt ning nemad ei teinud midagi halba... :? hm...ei tea mis juhtus :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2004 03:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mina pean vägagi edukalt akvaariumis kahte lepamaimu, mis imepisikestena jõest püüdsin. Ja pean ütlema et igati toredad akvaariumiasukad. Vähenõudlikumad kui ükski teine asukas jägavad mu gupide ja mõõksabadega täpselt samu tingimusi :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2004 09:12 
Akvarist
Kasutaja avatar

eelmine suvi püüdsin ma merest kinni 6 ogalikku, panin nad 2L akvaariumisse ja jätsin õue aia laua peale. hommikuks olid kõik elus ja terved, aga siis hakkas mul neist kahju ja ma lasin nad ojja ( oja viib merre, varem elasid nad ka ojas aga enam mitte) ja seega tahan küsida et kas neid suurde akvariumisse koos gupide ja teiste kaaladega tohib panna?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2004 09:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ikka tohib, kui ära harjuvad siis on ju tore. Muide, neil on kena pulmarüü.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2004 10:35 
Akvarist

Pildid: 4
linask oli 1 kõige normaalsematest aga ei tea kust selliseid kül saaks :? ja kas peaks koos sama päritoluga kaladega koos elama või saab ka teistega hakkama

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 20, 2004 02:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

See tähendab et siis ma tohin võtta suvel ogalikud suurde akvaariumisse?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 10, 2004 12:57 
Akvarist

Mina panin paar nädalat tagasi 3l purki 2 luukaritsa maimu, elavad korralikult teised, aint pean vaatama suurema akvaariumi.Maale kaevati tiik sealt sain neid võtta.

Üles
 [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver