Adlowsky kirjutas:
kadunud, ülemine akva oli ikka tühi ja tühi oli ta ka esmaspäeval .Nii et tõenäosus et ma higuse poest tõin
on suht suur
Kahjuks selle järgi lõhnab tõesti.
Adlowsky kirjutas:
Mida ilmsemini on siin süüdi minu akvaariumialane kogenematus,seda käesoleva loo puhul nii kaupluses kui ka kalade haiguste määrmisel.
Otsisin ma tegelt netist sümptomite põhjal millega tegu võiks olla ja mida ettevõtta.
Ennast pole mõtet süüdistada, selle eest peaks ikka kauplus hoolt kandma et haigeid kalu ei müüks.
Adlowsky kirjutas:
Lahkama oleks pidanud küll aga praeguse seisuga mul puudu selline invetar ja ilmselt ka tuleb veel teadmisi ammutada et lahkamisest mingit arvestatavat kasu tõuseks
Et teravat nuga pole võtta või?
Ega palju muud selleks vaja pole. Kui kardad potentsiaalselt kalas asuvat nakkust siis kummikindad kah abiks. Need sõlmekesed siseelunditel pidid kirjelduse järgi silmaga nähtavad olema, no luubiga peaks siis piisav olema vaadata. Kui see on tõesti see haigus siis tahaks küll poe nime teada.
Adlowsky kirjutas:
Jääb vaid küsida mul olid ka kaks apple snaili samas akvas garntiinis, kas ka nemad võivad haiguseid(mistahes haigus see ka ei olnud) edasi kanda ja kas nad tuleb hävitada?
Raske öelda, ise küll ei riskiks sealt midagi kaasa tuua.