foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 12 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Skalaar ei taha süüa?!
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 14, 2011 11:11 
Akvarist

Tere.

Mul selline probleem, et mu skalaar kohe kuidagi ei taha süüa. Selle arvelt on jällegi ancistrused tublisti kasvanud ja isane kohe isase moodi läinud :D
Ehk siis olen ma seda pirakat skalaaripunni jälginud ja no nii imelik kui see ka ei ole, ei taha ta kohe üldse süüa. Vahel ei tee ta toidust väljagi ja vahel võtab suhu ja mul tekib juba lootus, kuid siis sülitab ta selle varsti välja. Annan küll süüa sarnastel aegadel iga päev. :? Ei tea, äkki see on ainult tema probleem, sest kui mul varasemalt 2 skalaari olid, siis nemad tahtsin süüa nii mis hirmus :D Usun, et siin internetivahendusel on seda päris raske öelda, aga äkki oskaks keegi midagi pakkuda, et milles probleem?

Ettetänades, Karin. : )

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 15, 2011 06:13 
Akvarist

Sa ei kirjuta mida talle pakud. Vaheta sööki ja proovi ( kui pole proovinud) külmutatud ussikesi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 15, 2011 11:04 
Akvarist

nii siis. aitäh meelde tuletamast :)

Ma annan talle sera vipan spetsiaalset skalaaridele ja mõnele muule kalale mõeldud toitu. Kui ma ei eksi, siis seal on veel neon tetrad ja gupid ning veel 1 minu jaoks tundmatu kala. Kahjuks pole pakendil mitte ainsamatki eesti keelset kirja. Toit on värviline. Need on nagu helbed vms, aga need on imeõhukesed ja lähevad sõrme vahel päris katki, kui ettevaatlikult ei võta. Need 'helbed' on erinevate suurustega.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 15, 2011 11:41 
Akvarist

Ma annan igaksjuhuks pakendist ja toidust pilte ka, kuigi noh jah. See vist pole eriti vajalik, aga mul on igav hetkel nkn : )

Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 15, 2011 11:47 
Akvarist
Kasutaja avatar

Oi, seda jama ei söönud minu skalaarid ka (vabandust). Tetrat ja Sera nad ei taht, mossitasid edasi. Proovi väike purk mingit JBL'i? Või katseta mingite ussikestega? JBL'l on pehmemad helbed. Äkki maitseb see paremini? Neid saab aint osadest loomapoodidest (JBLi tooteid).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 15, 2011 01:43 
Akvarist

aitäh, eks ma siis lähen millaskil linna ja otsin seal poodides : D Mu eelmised skalaarid sõid seda aga väga isukalt :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 17, 2011 08:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Eks skalaaridki ole erinevad nagu inimesedki - üks taimetoitlane teine liha lembeline.

Mina soovitaks proovida näiteks külmutatud Artemiat, mida saab Zoo Planetist päris soodsa hinnaga. Noh, ja muidugi külmutatud sääsevastsed. Need ka seal samas müügis hea hinnaga. (Hetkel tundub Zoo Planet olema taolise kraami üks odavaim müüja.) Minu omad armastavad kangesti krevetti. Kusagilt internetist lugesin, et pidavad ka juustulembelised olema! Kunagi proovisin - ei läinud neile peale. Nüüd mul küll uued skalaarid, aga juustu pole rohkem proovinud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 17, 2011 11:23 
Akvarist

Aitäh :)

Rõõm kohe vaadata, kui inimesed on abivalmid ja pakuvad välja häid kohti, kus midagi muretseda. Suur aitäh veelkord :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juun 18, 2011 01:31 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
See natuke teemaväline, kuid mainin ära, et kunagi oli mul tiigerbarbus, kes oli hull juustu järele. Elasid siis koos väikese kilpkonnaga koos ja kui juustu jagamiseks läks, siis käis akvaariumis üks trall juustu ümber.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juun 18, 2011 02:33 
Akvarist

haha :D eks ma sain juba oma vastuse ka ja pole vaja muretseda, et teemaväline, täitsa tore, kui niimodi kaladega nalja saab :D aga kas siis, kui ma juustu annaks, siis riivin seda ikka mitte ei anna väikse tükina?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juun 19, 2011 03:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Ma arvan siiski, et juust ei ole just sobilik toit kaladele. Juust siiski üsna soolane. Rasva ka palju. Ei tea kuidas selle piimavalguga veel on.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juun 20, 2011 07:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Eks too juust vast ole luksustoit ja haruharva antav (näiteks siis kui lipud riigipühadel väljas?) Kõige lahjem juust minu teada peaks olema nimega "Juku" - 10 %. Aga muidu too kraam suht rasvane ja ei maksaks küll kuidagi kalale põhitoiduseks panna. Ma lihtsalt niisama huvi pärast mainisin. Kusagilt lugesin ja tundus endale pisut kentsakas, et kala sellist kraami sööb. Pooldaks ma ikkagi sääsevastseid, artemiat + muud kuivtoitu ning pisemas mõõdus graanulit.

Üles
 [ 12 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver