4 päeva on tulevane mamma mokad koos hoidnud igal juhul. Olen passinud akva ääres, nii et silmamunad on pahempidi juba
Mari mammal suus kenasti, kui teised sööma lähevad, läheb mamma taimede vahele ära, et ei peaks kõrval vesistama
Üldiselt on ta suhteliselt põhja lähedal-vahepeal teeb ringi peale akvaariumile, aga enamuse ajast siiski kivi või kännu taga peidus või siis taimede vahel. Mari kumab suust. Õigemini on kalal selline "lott" nagu pelikanil umbes
Alguses kumasid kollased marjaterad, nüüd on veidike tumedamad juba. Silmaga täiesti nähtavad. Eks varsti hakkavad põsed ka punni minema, kui maimud õige hoo sisse saavad oma arengus. Igal juhul olen hetkel väga rahul oma kalamammaga. Korralikud emainstinktid vähemalt. Loodetavasti mõni maim ka alles jääb.
Otseseid vaenlasi vist väga ei ole. Hetkel mul akvaariumis 2 neooni, 3 terneeziat, 5 tetrat, 1 ants, 2 saed, 1 platydoras ja siis muidugi 3 humpi lisaks mammale. Kahtlustan, et need samad liigikaaslased võivad pigem saatuslikuks saada....