foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Pseudogastromizon
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 02:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kes on need vetikasööjad väikesed kalad, kes on nagu kogu kerega klaasi küljes kinni, hetkel müügil Tartu mnt. poes aga mul läks nimi meelest. Ei pidavat kasvama üle 4 cm. Kellelgi siin foorumis nägin kunagi ka pilti temast klaasi küljes aga nüüd ei leia enam. Aquahobbyst ka ei märganud, kuigi lappasin seda .
Tahaks teada kuidas nende pidamisega oleks, iseloomust ja vastupidavusest. :shock:

Viimati muutis annamaria, Reede Sept 28, 2007 03:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 02:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Äkki on otod http://www.aquahobby.com/gallery/e_oto.php

RIP 375l - kindlustage oma kodu!!!

Üles
 Teema pealkiri: /pildid/8175/index.html
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 02:57 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 11
Ma ei ole ammu Tallinnas (seal poes) käinud, äkki on tegemist selles teemas olnud kalaga?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 03:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aitähh, Kongo, just see ta oligi Eks annan siis netile tuld takka, aga teretulnud veel teisedki infod tema kohta.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 03:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ise küsin ise vastan, tundub, et ta hoopis külmaveeline kala leidin sellise lehe http://www.aqualandpetsplus.com/Oddball ... Sucker.htm

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 03:23 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

See kala on mul veel täitsa elus. Tundub, et elatub vetikatest, mida klaasi pealt lutsutab, vahest harva olen näinud teda ka taimede lehtedel. Tegelikult ma ei tea, mida ta sel ajal teeb, kui ma teda ei jälgi - enamus ajast päevast. Üks algselt ostetud isenditest, kes paari-kolme kuu jooksul ära suri, näksis-lutsutas ka põgusalt põhjakate tabletti mõned korrad. Ei ole näinud, et praegu alles olev kala oleks minu poolt antud toitu söönud või selle vastu vähematki huvi tundnud. Selle kolme olnud aasta jooksul ei olegi temast rohkem mingeid tähelepanekuid teinud, elab lihtsalt oma elu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 28, 2007 03:37 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Pakun ka mõne lingi: http://www.fishbase.org/Summary/SpeciesSummary.php?id=55707 või siis see: http://www.fishbase.org/Summary/SpeciesSummary.php?id=7757, need paistsid nagu kõige sarnasemad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 08, 2007 05:47 
Akvarist
Kasutaja avatar

No nii, mul nüüd akvas kolm sellist tegelinskit. Natuke üle nädala olen neid nüüd jälginud ja soovitan väiksema akva omanikele küll. Armastavad tõesti vee voolus seina küljes olla, aga akva seina lutsivad ikka isuga ja seda kõikjal. Tundub ka, et nad jagasid akva omavahel ära, so. igaüks eri seinal ja naljalt mujalt ei söö. Kolmekesi nad ikka aga ühe antsu tööd ära ei tee, mis paneb arvama, et lähen ja toon veel paar tükki poest ligi.
Üks neist aga sai endale nimeks Cillit bang, kuna istus kivile ja lutsis selle nii puhtaks, et lausa imestasime kuidas pruunist kivist meie silme all valge valmis....Vetikas eemaldati väga järjekindla süsteemi kohaselt . Tore on nende juures ka see, et neid absoluutselt ei häiri teised kalad akvas. Nemad nagu ei näeks teisi ja teised neid.

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver