foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: On midagi pahasti?
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 27, 2007 11:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ma pole just kõige kogenum kuldkaladega, aga viimasel ajal, st eile ja täna, on punamütsike teleskoopi taga ajanud ja nö enamvähem "pepust" näksama kukkunud. Et kas on pahasti midagi või nad lihtsalt mängivad vms?
Aitäh.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 28, 2007 08:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

ma arvan, et nad kurameerivad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 28, 2007 10:53 
Administraator
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
ma arvan, et nad kurameerivad.

... seega jääb üle oht, et asjad on tõesti pahasti...

..perelaen ja muu jama

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juun 28, 2007 10:59 
Akvarist

:) jahh .. pere oleks tore , aga kes neid laene jõuab pärast kinni maksta ... ja need intressid veel :)))) jama värk ...
aga minu kuldkalad on üksteist taga ajanud algusest saati ... st u. 5 kuud juba ... eeldan et nad lihtsalt võimutsevad või mängivad või nohh .. niisama peletavad igavust ...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juun 29, 2007 09:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

kui vanad nad sul on?

selgust peaks tooma see, kui uurid lähemalt kala lõpuseid ja esiuimi (juhul, kui nad on sul täiskasvanud). Isasel kuldkalalisel peaks lõpustel ja uimede esiküljel olema väikesed valged täpikesed. Emasel pole midagi. Emane seevastu peaks olema ümaram.

Kui asjad on sedapsi ja isane ajab taga emast (ja kindlasti mitte vastupidi), siis raudelt kurameerivad.

Aga ära sa nüüd hirmasati pabistama hakka, et varsti akva maime täis. Selleni jõuavad tavaliselt kuldkalad, kel on selleks ideaalsed tingimused ja nende loomine on omaette tuumafüüsika.

Minu omad mängisid ka seda mängu ligi 4 kuud aktiivselt, siis vist isane lõi käega. Nüüd vahel harva ikka proovib, aga ei midagist...

Samas ma muidugi ei välista, et sul võib rohkem õnne olla...

Teisalt võib tegu olla muidugi ka mingit sorti võimunäitamisega.
Alguses, kui tõin oma vanemale emasele kuldkalale kaaslased, siis näitas kah emane koha kätte (st sel perioodil ajas emane teisi taga). Ilmselt seepärats, et ikkagi tema territoorium oli enne.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver