foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mikrogeophagus ramirez
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 25, 2007 09:29 
Akvarist

Kas kellelgi on selle kala kohta mingit infi . Kas on sõbralikud, kui tundlikud on elukeskonna suhtes , kas sobivad mollide , neoonide , antsude ja skalaaridega ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 25, 2007 10:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kasvab nimetatud tegelane kuni 7,5cm.Kõigesööja(helbed,tabletid,külmutatud toit,elusöödana ka punased sääsevastsed,mida erilise õhinaga manustatakse,vesi 22-26c,ph 6,0-7,0,tahab üsna tiheda taimeasustuse ja peidukatega keskkonda,mul ta puhkab lahedasti taimepuhma all,emaskala on väiksem,tal on punakas kõht ning tema seljauime teine kiir on lühem.Marja ja maime kaitsevad mõlemad vanemad.Minul elab ta rahulikult koos skalaaride,neoonide ja ancistrusega.Vahel muutub isane natuke territoriaalseks ja tuuseldab isegi skalaarid eemale,aga üldjuhul on nad rahumeelsed,kedagi ei kiusa,samuti on nad väga ilusad ja värvikirevad kalad.Üldjuhul neid vist neoonidega koos ei peeta,minu akvas siiani rahu majas,aga see võib ka erand olla.

54l - kah mõned sabalised

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 09, 2007 01:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Vaatasin ka neid pojakesi poes akvas ja siis kodus loen, et vee suhtes nõudlikud. Et siis mis parameetrid täpsemalt ? PH näidud leidsin aga kas nitraate ja nitriteid peaks ka pidevalt mõõtma (siiani olen ilma hakkama saanud, aga kalad pole ka eriti valivad olnud ;) )? Ja kas neil on mingi erihelves söögiks?
Ja paluks ka kogemustest kas tõesti väga kerulised kalad /kirevahvenlased/4489/index.html

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 12, 2007 08:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ahoi, kas tõesti kala keda keegi ei pea ? Sooviks teada ka negatiivsetest kogemustest :cry:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 12, 2007 08:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu akvas elab nimetet paarike alles kolmandat kuud,seega eriti suurest kogemusest rääkida ei saa.Veeteste ma teinud veel pole,kuna floora ja fauna saavad praeguseni ilusasti hakkama,olen hoidunud seni igasugu keemialisandist,nii väetisest kui veelisanditest-nii on soovitanud staasikamad akvaristid.Söögiga nad valivad ei ole,läheb nii tavaline helves,spirulina tablett ja külmutatud sääsevastne,olen spets.temale ostnud vaid Tetra pro colorit-selline ümmargune kirju helves,mis peaks värve paremini esile tooma,praeguseks on nad vahvalt elektrisiniseks muutunud.Toredad südikad kalad,kes vaatamata oma suht väikesele kasvule tunduvad hingelt suured olema-söögiajal on alati ühed esimesed,neil on ühes akvanurgas oma kindel "pesa"kust teised asukad,isegi skalaarid minema tuuseldatakse.Ei oska nagu rohkem midagi lisada,kuna endalgi kogemust alles vähevõitu.Edu!

54l - kah mõned sabalised

Üles
 Teema pealkiri: Tere!
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 27, 2007 12:35 
Tere!
Micropgeophaugus Ramirez need if they are many akvarium in about 200 lit I have 6 ex in 200 lit they need verry good waterqualitet and hot water about 28 gr, Ramirez its also feelings for waterqualitet so it is good to exchange water about 30% in a week the pH will be under 7 about 6,8 its okej,Nägemiseni from Ann-Mari :D Discushobbyist Stockholm

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 27, 2007 10:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

oskan niipalju öelda, et minu rami on (arvatavasti siis) ära harjunud kuna minu akvas on stabiilselt 25,.. kuni 26 kraadi.
muid veenäitajaid ei tea kahjuks öelda kuna pole kunagi mitte ühtegi teinud.
aga muidu on ta päris lõbus ja ilus tegelinski :D

Üles
 Teema pealkiri: Tere!
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 27, 2007 06:12 
Tere!
I dont think that 26 kraati its okej for Ramirez they need hot water/Ann-Mari

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis