foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Õunatigude kiusajad
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 02, 2007 05:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Kui varem olin tähele pannud, et mõõksabad kipuvad vahel õunatigusid kiusama, näksivad nende tundlaid ja ei lase neil rahus toimetada, siis nüüd on minu aastastel ancistrustel tulnud halb komme õunatigudele liiga teha. Ja lausa nii, et minu suured õunateod on kõik otsa saanud. Nad imevad ennast teo kaane külge ja lutsutavad nii kaua, kuni see tükkhaaval ära rebeneb. Kusjuures sisu kättesaamine ei näi neid üldse huvitavat.
Ei oska kohe midagi selles suhtes ette võtta. Kas anda antsud ära või loobuda õunatigudest ....? :(
Asi sai alguse minu mäletamist mööda kurgitüki juurest, kus tekkis väike konkurents, kui antsud olid veel väiksemad ja õunateod suuremad.
Võimalik, et ka akva oli kalade kasvades kitsaks jäänud. Uues suuremas akvas on rohkem ruumi, aga vana vaen paistab ikka kestvat.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 20, 2007 06:52 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minul on jälle guppi ja moenkhausia kutsikad kindlad et need on nende kollased pallid...nii kui tigu klaasi peale tuleb teevad kambaka,toxivad ninaga ja näxavad tundlaid,väixed huligaanid :evil:

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver