foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: ära anda 2 guraamit
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 05, 2006 07:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olen esimest korda akvaariumi pidaja ja sattusin ka natuke ilmselt algaja kalamüüja peale, kes müüs mulle mitu mõõksaba, mollyt, neoone ja guraamisid. Akvaarium on aga kõigest ca 65 liitrine-juba läks meelest :?
sattusin täna siit lugema, et guraamidel vaja suuremat akvaariumit ja kalapoest kinnitati ka sedasama
nüüd siis võimalus anda kellelegi need kaks tegelast või viia kalapoodi

kalad on olnud 3 kuud

Üles
 Teema pealkiri: Re: ära anda 2 guraamit
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 05, 2006 09:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

kiska_1205 kirjutas:
Olen esimest korda akvaariumi pidaja ja sattusin ka natuke ilmselt algaja kalamüüja peale, kes müüs mulle mitu mõõksaba, mollyt, neoone ja guraamisid. Akvaarium on aga kõigest ca 65 liitrine-juba läks meelest :?
sattusin täna siit lugema, et guraamidel vaja suuremat akvaariumit ja kalapoest kinnitati ka sedasama
nüüd siis võimalus anda kellelegi need kaks tegelast või viia kalapoodi

kalad on olnud 3 kuud

Proovi seda kuulutust lisada siia alafoorumisse ja äkki leiad kiiremini uue omanikku. :D
Aga muidu jõudu ja jaksu akvaristika maailmas :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 05, 2006 09:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

sain oma guraamidest juba lahti.
selgus, et müüja oli ka emase pähe isase molly andnud ja mina mõtlesin, et mis neil kahel häda, et kogu aeg kisuvad, alguses arvasin, et lihtsalt armumäng-teine sai hiljem ostetud ja oli kindel soov just emast saada
niiet kurb, aga tõsi, ülemiste keskusest ma enam igaks juhuks midagi ei osta, sest olen nüüdseks juba kolm korda sealt ebakompentesust kohanud

aga muidu olen igati rahul, hea teraapia ja niisamagi väga lahe vaadata kalade seltsielu :D

kõigile toredat olemist ja lume nautimist!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 06, 2006 11:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

kiska_1205 kirjutas:
sain oma guraamidest juba lahti.
selgus, et müüja oli ka emase pähe isase molly andnud ja mina mõtlesin, et mis neil kahel häda, et kogu aeg kisuvad, alguses arvasin, et lihtsalt armumäng-teine sai hiljem ostetud ja oli kindel soov just emast saada
niiet kurb, aga tõsi, ülemiste keskusest ma enam igaks juhuks midagi ei osta, sest olen nüüdseks juba kolm korda sealt ebakompentesust kohanud

aga muidu olen igati rahul, hea teraapia ja niisamagi väga lahe vaadata kalade seltsielu :D

kõigile toredat olemist ja lume nautimist!

Sa kiska ära teinekord, osta lihtsalt küsides "emast" vaid uuri välja millised need emased on ja poes olles vali endale kala nö nägupidi välja... kes see ikka igat emast endale kaaslaseks tahab :wink:

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver