foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 22 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 27, 2004 12:52 
Administraator
Kasutaja avatar

no nahhui sa siis kirjutad nii kiiresti. varu aega, mitte ära läbusta. ja teksti kvaliteedi järgi otsustades ei saa sa kuidagi akvaariumipidamisega olla tegelenud 10 aastat. pigem kümme kuud. jutt on sul 9-aastase oma

P.S. ei vabanda vulgaarsuse pärast, see oli vajalik

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 27, 2004 01:33 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kiiresti kirjutajatel peaks olema eelvaate nupu kasutamine ja enda teksti läbilugemine ja vajadusel parandamine enne ärasaatmist enesestmõistetav.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 27, 2004 02:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
palun uuri zoo poest järgi kullesed söövad vägagi kust sa nii haige jutu võtad et kullesed ei söö see on vale ja no jah

Ega nad vist ikke ei söö küll kohe ... Esimesed nädalad peaksid vist veest inimese silmale nähtamatult väikest ollust tarbima ...
On vist nii ... :|

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 27, 2004 02:23 
Akvarist
Kasutaja avatar

esimestel nädalatel toituvad nad oma rebukotist. ja sööma hakkavad nad alles mõne aja pärast.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 27, 2004 02:31 
Administraator
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
esimestel nädalatel toituvad nad oma rebukotist. ja sööma hakkavad nad alles mõne aja pärast

ja siis toituvad vastsed infusooridest ja ainuraksetest. toita võib neid ka munakollasega

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 27, 2004 05:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

kalaxe kirjutas:
palun uuri zoo poest järgi kullesed söövad vägagi kust sa nii haige jutu võtad et kullesed ei söö see on vale ja no jah tegin vigu kuid mida te mölisete kogu aeg eksimine on inimlik olen akvaariumit pidanud üle 10 aasta ja kogemusi jätkub!!!no arvan et kiiresti kirjutades kipuvad vead sisse tulema mis teha!!!!!!!!

oot. miks sa ütlesid, et ma haiget juttu ajan? ja kui ajangi, mis sinu asi on kust ma selle haige jutu võtan. minu pärast võid oma vastseid toita niipalju kui tahad. nüüd läksin nats segadusse küll, aga ma siis ei ütle hetkel midagi konkreetset. lihtsalt küsin, et mis hetkest saab vastsest maim? Endale on mul jäänd kuskilt siuke info külge, et vastsest saab maim hetkest mil kaob rebukott (rõhutan veelkord, et võibolla ma tõesti eksin, aga siis parandage mind). Ja noh, ma ei tea- igaljuhul ise olen lasknud kalakestel kõigepealt ujumise selgeks õppida, enne kui sinna miskit toitu toppima hakkan.
Ühesõnaga selle koha pealt peaks mul mingilmääral õigus olema (ma vähemalt loodan), et rebukotikesega elukad kannavad oma toidumoona ise kaasas ja neid toitma ei pea.
Aga kalaxe`l on ka tuline õigus- (konna)kullesed on jah kogu aeg näljased :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 28, 2004 12:49 
Akvarist

Oh mis te vaidlete, sedakorda meil ei midagi, aga nagu keegi eelpool andis lootust - juhtus korra võib ka edaspidi juhtuda :wink: Eks siis üritame ja katsetame järgmine kord nii- ja naapidi neid juhtnööre :D

Üles
 [ 22 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver