kalaxe kirjutas:
palun uuri zoo poest järgi kullesed söövad vägagi kust sa nii haige jutu võtad et kullesed ei söö see on vale ja no jah tegin vigu kuid mida te mölisete kogu aeg eksimine on inimlik olen akvaariumit pidanud üle 10 aasta ja kogemusi jätkub!!!no arvan et kiiresti kirjutades kipuvad vead sisse tulema mis teha!!!!!!!!
oot. miks sa ütlesid, et ma haiget juttu ajan? ja kui ajangi, mis sinu asi on kust ma selle haige jutu võtan. minu pärast võid oma vastseid toita niipalju kui tahad. nüüd läksin nats segadusse küll, aga ma siis ei ütle hetkel midagi konkreetset. lihtsalt küsin, et mis hetkest saab vastsest maim? Endale on mul jäänd kuskilt siuke info külge, et vastsest saab maim hetkest mil kaob rebukott (rõhutan veelkord, et võibolla ma tõesti eksin, aga siis parandage mind). Ja noh, ma ei tea- igaljuhul ise olen lasknud kalakestel kõigepealt ujumise selgeks õppida, enne kui sinna miskit toitu toppima hakkan.
Ühesõnaga selle koha pealt peaks mul mingilmääral õigus olema (ma vähemalt loodan), et rebukotikesega elukad kannavad oma toidumoona ise kaasas ja neid toitma ei pea.
Aga kalaxe`l on ka tuline õigus- (konna)kullesed on jah kogu aeg näljased