foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Okt 07, 2006 01:27 
Akvarist

Mul on uus nurgaakvaarium 380 liitrine nüüd kodus.87*87*65.Ja nüüd läheb lahti...Murran pead:Põhi,tehnika,taimed,kalad.Mida võtta,mida jätta.Nädal aega loen siinsete tarkpeade nõuandeid ja mida rohkem seda uurin,seda lootusetu kõik näib.Üks soovitab üht,teine risti vastu.Hea öelda,et mõtle ise,aga ma ju ei oska ,kuna kogemused puuduvad.3 aastat on akvaarium olnud kus on 2 põhjakoristajat ja 2 kuldkala sees.Ja see on kõik.Kui mõtekas on otsida abi disainerilt?

Üles
 Teema pealkiri: nii
PostitusPostitatud: Laupäev Okt 07, 2006 10:09 
Akvarist

alustaks siis algusest.
tehnika:
JBL Cristal Profi 500
jäger 250w
kui on plaanis vahel reisule minna siis automaatsöötja eheim
jupp voolikut veevahetuseks ja pudel sifooni tegemiseks(otsing aitab teha)
veetestid no3, ph, kh
toit vastavalt kaladele
sisustuse võid kas leida ise loodusest(pesta ja keeta) või siis osta poest (ja keeta)
taimed sõltuvad puhtalt valgustusest (natu ka kaladest kuna mõned liigid lihtsalt söövad taimi vahel) ning sealt edasi on sinu otsustada.

-------

profi 500 peaks andma võimaluse kasvatada ka akvas rohkem reostavaid kalu nii et võivad olla ka cichlidid kes on kenad värvilised ja iseloomuga kuigi siis tuleks minu arvates kusagile paigaldada ka mingi powerhead mis hoiaks põhja liigse saastatuse eest(keerutaks mustust üles enne kui see jõuab sadestuda nii et hea välisfilter saaks teha mis ta suudab)

hea võimalus algajale oleks gupid neoonid corydorased guraamid(gupide järelkasvu vastu) ning vb mingi põhjasäga nt. synodontis

kui on väga hea valgus võib teha ka kena taimeakva koos neoonide coridoraste sae-de ja sarnase kambaga

----
rohkem ei tule hetkel lihtsalt pähe, teised lahked täiendavad
Mart

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver