foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: jätk eelnevale
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 05, 2006 09:55 
Akvarist

Tänan,Tommike!Olen siin suur kobakäpp.Huvi on suur ja seetõttu ei häbene küsimast.Minu uus 380 l nurgaakvaarium tahab sisustamist ja seetõttu on mu pea pulki täis.Tahan kõigepealt aru saada mis tähendab külmaveeakvaarium.Kas külmaveeakvaarium ja mageveeakvaarium on üks ja sama?See on suur kunst igasugust staffi ja kalu kokku panna.Kas kõigepealt pean selgeks tegema kaladele vajaliku temperatuuri ja sobivuse?Kui kalade pilte näen ja vajalikku temperatuuri tean, siis kes kellega käib sobib ma ei tea.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 05, 2006 10:16 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Laias laastus on nii ,et magevee akvaariumid jagunevad külmavee ja soojavee ehk troopikaakvadeks.
Kes kellega käib :
selle kohta saab infot sellelt lehelt: http://www.liveaquaria.com/general/fwco ... _chart.cfm
ja ka siit :
http://www.timstropicals.com/Compatibil ... esults.asp

Väike vihje veel- kuna paljusid analoogseid küsimusi on juba siin foorumis käsitletud siis piisab teinekord ka foorumisisese otsingu kasutamisest... :D
Ise soovitaks järgmist: kui võimalik uuri mis vesi kraanist saabub ja otsi selle parameetrite (pH jne järgi kes Sul selles vees kasvada suudavad).
Vee parameetrite kaladele sobilikumaks muutmine vähesel määral on mõeldav ilma suuremate väljaminekuteta aga suuremate erinevuste korral võib arvestada sellega ,et see protsess püsival kujul ja suurtes ulatustes pole eriti odav lõbu.

Viimati muutis tommike, Reede Okt 06, 2006 09:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Okt 05, 2006 10:31 
Akvarist
Kasutaja avatar

üks väike vihje veel. palun pange oma teemadele normaalsed pealkirjad. sest muidu ei ole otsingufunktsioonist mingit kasu.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver