foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 26, 2006 06:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Selline asi siis, et ühes 40 liitrises akvas, mida maimukana ka vahel kasutatud, laiutavad kaks ancistrust. Isane ligi 12 cm ja sarviline mis kole ja emane, tagasihoidlikult 8 cm. Elavad suht rahulikult. Akvaarium ise aga muudest kaladest lage. Küsimus selles, et mida ancistrused arvaksid paarist kolmest coridorasest oma kalli akvapõhja kallal. Nad on seal aegade algusest valitsenud ja coridorased suht hella iseloomuga. Ancud müttavad öösel ja kas coridorased ennast liiga puudutatult ei tunne kui öösel ants neile järsku ennast pähe istutab? Kui aus olla siis olen hirmus põhjakalade sõber aga paraku asustavad nad ainult ühte osa akvaariumist. :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 26, 2006 09:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas 40l liiga väike ei ole?

Üles
 Teema pealkiri: ancistrused ja corydorased
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 27, 2006 11:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Minul elavad küll sõbralikult, aga suures akvas. Ja eks mul on tegelikult corydorased vanad olijad ja antsud uued. Antsud on ju ikka rohkem millegi küljes kinni ja corydorased põhjas. Kui sul on mingi varjualune corydele magamiseks?
Eks pead proovima, vast suuremate corydega (aeneus, paleatus), mitte pandadega. Paleatus tahtvat väidetavalt küll jahedamat vett, ei tea, minul on kaks aeneust ja kaks pandat. Aeneused on igavesti tublid isiksused, ei tee norijatest väljagi, mul oli vahepeal üks koleriiakas isane mõõgu, kelle eest kõik peale aeneuste põgenesid.
Albumis on mul üks pilt koguni antsude ja pandaga...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Aug 28, 2006 02:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul on 54 liitrises akvas 1 isane ants ja 2 pandat.
Algul oli aint ants ja siis hiljem võtsin pandad juurde, omavahel nad ei riidle, ainult siis kui toitu jagatakse ants üritab pandasidtablettidest eemal hoida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 29, 2006 02:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mu ancud 40 liitrises seepärast, et vahepeal oli neid palju palju ja siis sai jagatud neid igale poole vastavalt nende ego kasvamisele. Isane vist juba nii vana, et ei tee oma noorest naisest väljagi enam aga öösiti ujub nagu haikala ringi, päeval magab oma koopas sarviline nina väljas. Seepärast akva tundubki nii tühi, enne coridoraseid olnud küll ja küll aga suuremas. Küsimus oligi selle, et kas nii väiksesse koos ancudega tasuks neid võtta. Pandad on väikesed aga jälle küllalt õrnakesed. :roll:

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver