Nii minu valik oli siis selline: 3 gupit, 1 ancistrus, 1 isane betta, 1 emane betta. Esimesel päeval tegi isane kohe mullipesa. See lagunes aga ära. Järgmine päev ostsin emase ja lasin ta akvaariumisse. Tollest järgmise päeva hommikul oli isane betta veel suurema mullipesa teinud. Öö jooksul oli see aga katki läinud. Täna hommikul aga vaatasin, et ohoo isane on pesa lausa "kõrgustesse" teinud. Enne oli koguaeg nagu ühekihiline mullikiht, nüüd on mullid üksteise peal. Panen siia ühe pildi ka sellest pesast:
Kas see on normaalse suurusega pesa või peab isane veel suurema tegema, kui ta tahab tegelikult ka sinna kalamarja sisse panna? Rääkige, kellel on kogemusi.
Ja üks asi veel. Ostsin Zoomaaniast ühe emase, vähemalt poemüüja ütles, et on emane. Ma ei tea miks, aga natukene kahtlen selles. Et äkki pole ikkagi, on noor isane lihtsalt. Nimelt see suur isane mul eputab küll emase ees ja ajab enda uimi hästi laiali jne, aga samas vahel jällegi kui läheb emasele lähemale siis ajab ta meeletul kiirusel minema enda juurest. Et justkui vihaselt ajab minema. Kas see on tavaline kui on tegu "pulmamänguga". Panen siia ühe halva pildi emasest(alumine) ka, et asjatundjad öelge, kas on ikka emane:
Tänan!