foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Chichlid
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 05, 2006 11:12 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!
Kas Neolamprologus brichardi sobib Gupyde, mollyde, neoonide, platyde, corydoraste, antsude, skalaaride ja õunatigudega?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juul 05, 2006 11:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Absoluutselt, harvendab muidugi eluspoegijate maime aga ega need mahugi kõik üles kasvama. :lol: Kui brichardidel peaks järelkasvu tulema siis poegi kaitstes võib vähe tige teiste peale olla aga kui ruumi piisavalt siis probleem see pole.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juul 06, 2006 11:29 
Moderator
Kasutaja avatar

siis kui ta oma maime kaitseb saavad kõik ja kes eest ära ei jõua, sellel tükk sabast kohe läinud, teravad hambad neil.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juul 06, 2006 06:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu meelest on brichardid väga intelligentsed. Kui teised kalad ei ülbitse, siis võivad nad kõrvuti süüa ning brichardi koopassegi minna. Aga kes ülbitseb, jääb tõesti uimedest ilma.
Labeo saatsin brichardide juurde "ümberkasvatamisele". Väga hästi mõjus! Koos uimedega kadus riiakus ja varsti kasvasid uued terved uimed.
Aga ancistrusepapa kaitses oma järeltulevat põlve ja klobis hoopis brichardid koopast välja. Ma arvasin alguses, et mul ei jää ühtegi antsulast alles. Tegelikult on neid seal 1-3cm pikkuses päris palju, ukerdavad igal pool ringi ja lutsivad nii oma koobast kui ka brichardide kivihunnikut. Nad on brichardide jaoks täiesti nähtamatud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Juul 06, 2006 06:35 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Nojah, 170-180 l akva on tiba suurem ja see ehk aitab veidi. Mul olid Neolamprologuste paar 100 liitrises akvas koos Julidochromise ja Ancistrusega, oli koopaid ja taimi kus varjuda. Idüll sai otsa kui läks lastetegemiseks, siis tohtisid nii Julidochromis kui Ancistrus olla vaid teises akva otsas veepinna lähedal, nii kui üritasid allapoole minna siis said nii mis tolmas vaatamata sellele et olid suuremad (ning Ancistrus on niivõrd teistmoodi kala et teised teda enamasti ei tee tõesti nägemagi) - Neolamprologused on nii pagana kiired. Nii et selles teistega ühtesobivuses 100 liitri kanti akvas ma tiba kahtleks, kuni lastetegemiseks ei lähe on OK kuid tittede korral on teistel põrgu.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver