foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Okt 24, 2006 11:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

\:D/ ma olen tõeliselt tänulik! Proovin oma kalade peal ka ära ja annan teada, kuis neil söök maitses!
Tõesti uskumatu, et kaladele selline menüü välja mõeldud :D , see matab mu suure külmutatud toidu mure siin Kuressaares!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Okt 24, 2006 02:52 
Akvarist

Südame pead rasvast ja muust jamast ära puhastama,nii et alles jääb ainult PUHAS liha.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 27, 2006 12:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

ma ei hakka uut teemat avama, pealkiri on nii kohane.
tõin eile koju 4 väikset discusepoega. kenad hallitriibulised, ühel kumab aeg-ajalt punast, teistel sinist. aga tahtsin hoopis küsida targematelt kasvatajatelt, et mul on ka 2 suurt discust kes väiksed söögi juurest eemale ajavad. täna hommikul söötsin neid akvaariumi eri otsades. pisikesed said ühel pool, suured teisel. siis mõtlesin, et kuna pojad suht väiksed ~tikutopsi suurused, siis mitu korda neid päevas sööta? ja kas seljuhul suured üle ei söö? ehk eraldada nad kuidagi, teist akvaariumi pole. aga äkki mingi võrk või? see ei ole vist hea mõte...
ostsin siis igaksjuhuks kaasa ka seda külmutatud discusetoitu, minu suured sülitasid selle välja, söövad parema meelega helvest. väikeste peal pole veel proovinud, teen seda lõunal.
panin neile eile kohe vitamiini ka, AZOO discustevitamiin. kas peaksin veel seda lisama või aitab sellest ühest korrast.
ahjaa, siis tahtsin veel miskist anomaaliast küsida. kui tõin koju need pojad, siis võtsin ka sealse vee (kotist siis) gH proovi, kui olin lisanud 25nda tilga lõpetasin, värv oli muutumatult punane. kas see vee kotis kinni hoidmine koos kaladega mõjub ka gH-le või on neil lõunakeskuses midagi korrast ära. endal akvaariumis tegin kontrolli mõttes, stabiilne 10.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Okt 27, 2006 09:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

Vot,vot. Siin see mure ongi,et pead ikka hoolitsema selle eest et kõik kalad kenasti söönuks saaksid. Kui vaja pead tõesti väikesed suurtest eraldama kas võrgu või klaasiga või mis iganes. ja väikseid Discuseid tuleb toita kuni kuus korda päevas. Kuigi jah,meie kaupmehed kipuvad tegema seda viga,et toidavad noorkalu samamoodi kui täiskasvanud isendeid. Discustele on aga see katastroof. kasv jääb hoobilt kinni. Võibolla kümnest üks ehk saavutab veel mingitki Discusele omased mõõdud. Täiskasvanud isenditega seda probleemi enam ei ole. Võivad vabalt ka 2-3 päeva näljas olla.Ja söögiga on nad jube valivad. Mingile toidule harjutamine võtab pikalt aega.

Üles
 [ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver