Tegelen siin skalaarimaimude kasvatamisega.
Praeguseks on nende "koorumisest" möödas 2 päeva. Toiduks kasvatasin neile arteemiaid. Igaksjuhuks hakkasin seda neile panema juba eile õhtul ja täna olen kaa pannud.......sest eelmine kord surid maimud päris kiiresti nälga.
Kuna pole varem nii kaugele nende kasvatamisega jõudnud siis tekkis paar küsimust nendele, kes skalaarimaimude kasvatamisega varem tegelenud.
Kuna teie hakkasite neid arteemiatega söötma? Kas on kohe aru kaa saada, et nad ikka söövad?
Praegu nad üldiselt niisama lebavad küllili, või ripuvad taimelehe küljes........kas see tähendab, et nad on veel liiga vähe arenenud, et toituda? Kas pean ootama, kuni normaalselt ujuma hakkavad?
Ja viimane küsimus, mis pole toitmisega seotud: Kui nad on mul praegu 5-liitrises nõus, milles on veel õhupump kaa......kas peaksin ikkagi mingi perioodi tagant tegema veevahetust?
Kui keegi mõnelegi neist küsimustest vastata oskaks...siis oleks sellest väga palju abi
Ette tänades,
Mütsike
PS! Ma juba kasutasin otsinugut ja lugesin vanemaid teemasid, aga neile küsimustele vastust ei leidnud!