foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 13 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Corydoras panda
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 11, 2006 02:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

ostsin endale Corydoras panda. Kas ta sööb neid samu kuubikuid mida teisedki põhjakoristajad? ja kuidas aru saada kas mul on poiss või tüdruk panda?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 11, 2006 01:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ostsin ka eile 2 Cory pandat ja poes soovitati põhjaka tablette.
Samas netis on kirjas et nad söövad mahakukkund helbeid ka jms.
Mul on nad igaljuhul väga aktiivsed, koguaeg koristavad. 8)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 11, 2006 01:30 
Akvarist

Kõik põhjakalad söövad toidujääke, mis põhja langevad. Need tabletid on nagu lisa, kui ülevalt midagi ei pudene :lol: Samas osades tablettides on nt puidukuide, mis on põhjakatele vajalikud ning mida helvestes pole. Kuna corydorased on taimetoitulised, siis on neile mõeldud tabletid, mis sisaldavad rohkem taimseid kuide ja vetikat.

Üles
 Teema pealkiri: corydorased
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 12, 2006 06:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Minu corydorased söövad absoluutselt kõike, kusjuures kurgi suhtes on nad üsna ükskõiksed, just pandad. Sääsevastsed lähevad neile ka hea meelega nahka. Naljakas on vaadata, kuidas nad keskendunult ussikest mugistavad, vurrud võdisevad nagu jänesel :)
Võtaks hea meelega veel paar liiki corysid juurde, nad on haruldaselt sõbralikud ka omavahel, aga ruumi jääb väheseks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 12, 2006 08:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

kui palju sul neid 112 l peale on ?

Üles
 Teema pealkiri: Pandad
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 22, 2006 12:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Corydoras Pandad on mul olnud pea aasta. Algul ostsin ühe, mis oli ilmselge viga. Tegemist parvekaladega, kes väga omasuguste seltsi vajavad. Nüüd on neid 5 ja nad on tõesti suurepärased. Kindlasti ühed mu lemmikutest ja seda vaatamata sellele, et nad vahel kivikujusid mängivad. Paar päeva tagasi oli ühel taimetükk suus, ei liigutanud vurrugi. Ja siis miski minut hiljem sülitas laia kaarega taime suust välja ja läks oma asja ajama.
Pealegi on igati lahe, kui nad kõik tukuvad üksteise kõrval pead kõigil samas suunas.
Söövad tõesti kõike, mis põhja vajub s.h sääsevastseid.
Aga neile, kel on ainult üks cory, soovitan küll vähemasti paar tükki juurde võtta.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 22, 2006 02:29 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
trinzu kirjutas:
Samas osades tablettides on nt puidukuide, mis on põhjakatele vajalikud ning mida helvestes pole. Kuna corydorased on taimetoitulised, siis on neile mõeldud tabletid, mis sisaldavad rohkem taimseid kuide ja vetikat.

Corydorased ei ole taimetoidulised vaid segatoidulised!
Puidukiude sisaldav toit või puukännud akvaariumis on vajalikud ainult nendele põhjakaladele, kellel kasvavad jäigad suised, mis vajavad kulutamist (need põhjakalad, kellel suu on O-kujuline, nt. ancistrused, plecostomused)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 22, 2006 06:52 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maria kirjutas:
Corydorased ei ole taimetoidulised vaid segatoidulised!
Puidukiude sisaldav toit või puukännud akvaariumis on vajalikud ainult nendele põhjakaladele, kellel kasvavad jäigad suised, mis vajavad kulutamist (need põhjakalad, kellel suu on O-kujuline, nt. ancistrused, plecostomused)

lisaksin siia nimekirja ka panaque,kes on valdavalt puutoidulised

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 31, 2006 10:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nii. Mul on 54l akvaariumis 2 cory pandat ning nüüd tahaksin lähipäevil veel corydoraseid juurde saada.
Olekski selline küsimus kohe, et mitu corydorast ma enda akvasse panna saan nii, et ülerahvastatud ei oleks?
Ja see ka veel, et kas erisorti corydorased saavad ka ikka omavahel hästi läbi?
Ning kui ma panen krevetid(2 arvatavasti) corydorastega ühte akvasse elama ega nad kaklema lähe omavahel?

Hetkel plaan 1 cory osta. Mingit teist sorti mitte panda ja siis 2 krevetti.

Tänud.

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 01, 2006 08:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Sul on väike akvaarium, seega ei soovitaks sul suuri corysid võtta. Tartu mnt poes oli leopard corydoraseid, need kasvavad umbes sama suureks kui pandad. Tegelikult saab su corydorastel pöhjast toidu hankimisega raskusi olema, sest sul on põhi üsna suureteraline ja neil poised õrnad. Tee ühte akvanurka neile liivaplatsike, kuhu tabletid poetad. Omavahel on kõik corydorased väga sõbralikud.

Üles
 Teema pealkiri: Re: corydorased
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 01, 2006 08:59 
Akvarist
Kasutaja avatar

sannette kirjutas:
Sul on väike akvaarium, seega ei soovitaks sul suuri corysid võtta. Tartu mnt poes oli leopard corydoraseid, need kasvavad umbes sama suureks kui pandad. Tegelikult saab su corydorastel pöhjast toidu hankimisega raskusi olema, sest sul on põhi üsna suureteraline ja neil poised õrnad. Tee ühte akvanurka neile liivaplatsike, kuhu tabletid poetad. Omavahel on kõik corydorased väga sõbralikud.

Need on varajasemad pildid nüüd mul peeneteraline põhi, aga päris liiva ka nüüd ei ole pand või peaks panema? Missugust liiva sa sinna põhja panid?
Krt täna tahtsin osta veel 1 leopardi aga need olid karantiinis nii, et ei saandki.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 01, 2006 09:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ka mul kunagi selline tegelane kodus olnud, mitte küll panda, mingi roosakas oli. Tema õppis pinna pealt ja lausa näpu vahelt sööma. Esialgu elas põhjas ja söi sealt, ükspäev aga tuli pinnale ja hakkas seal siukse ludistava häälega sööma :lol: Edaspidi tuli alati pinnale kui söögiaeg käes oli.

Üles
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 03, 2006 03:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul on suhteliselt jämedateraline põhi, sellepärast ma teisi hoiatasingi sama vea eest. Panen põhjakatele lihtsalt rohkem toitu, corydoras aeneus'ed saavad selle kätte, mida pandakesed ei jõua välja koukida. Aeneus'ed on mul 5cm ja tugevad nagu metssead, tuustivad, nii et kivid kolisevad :D

Üles
 [ 13 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver