foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 22, 2006 11:09 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
tõstan ringi mulle privaatteatena tulnud küsimuse metüülsinise kasutamise kohta skalaaride paljundamise ajal:

tmv kirjutas:
ei leia õiget manustamist metüleensinise kohta!?lasin laboris1g.pulbrist segada 100ml 1% lahust segada...akvasse kuhu seda manustaks on 27liitrit kast!!!kasutan seda vedeliku esimest korda seepärast laboris sai ka tehtud kõige lahjem lahus 1%...jäin valgeteraliste skalaari marja noppega veidi hiljaks sellesse 27l akvasse sai tõstetud mari (panin veeks kudemis akva vee temperatuur 27 kraadi nagu suures akvas..eelnevalt sai üks sats skalaari kasvatatud üles 170isendit...tulemus oli hea 6-10 tera oli valget sai kohe eemaldatud!!!kohe on tulemas päevaste vahedega veel kaks emast marjaga samast suurest kudemis ehk üldakvast..kas võin selle sinna koorumiseks kokku koguda eelmise marjaga?isast olen nüüd kurnanud ja võõrutanud kolme emase vahel hoian teisi emaseid eraldi!!!!nii nagu öeldud vesi üks 27l ja suure akvaga...praegu 4päeva vanad 27l akvas söövad arteemia vastseid..kuidas soola lahuseline arteemia vesi reageerib metüleen sinisega?milline mõju marjale?oma kobad kogemused meelest läinud juba... oli algaja õnn ilmselt!!!mäletamist mööda eelnev sats maime sai kasvatatud arteemiaga soola sisaldus vees oli suur nii et akva lambid soola valged...eelmine sats skalaare oli tore vaade sõid näpuvahelt jne...

ümbertõstmise põhjuseid on kaks:
1. mina pole skalaaride paljundamisega kunagi tegelenud ja seega puuduvad mul kogemused, mille põhjal nõu anda. kindlasti on siin neid, kes oskavad küsimusele vastata
2. /haigused/5520/index.html ehk siis jätkuvalt, ärge postitage oma küsimusi otse mulle (mis ei tähenda seda, et ma ei vasta küsimustele foorumis). see palve ei ole minu kius või vimm mõne foorumikasutaja vastu, vaid konkreetne probleem seoses sellega, et hädaliste kirjadest umbes postkasti ei mahu mulle olulised teated

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 23, 2006 11:31 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Tsiteeri:
ei leia õiget manustamist metüleensinise kohta!?lasin laboris1g.pulbrist segada 100ml 1% lahust segada...

no kui sa juba ise-oma lahuse tegid, pead ilmselt ka koguse ise v'lja arvutama, sest analoogiat ei ole kuskilt vötta - pole nagu kasu sellest kui keegi ostetud pudelist tundmatu konsentratsiooniga lahust 10 tilka tilgutab.

Tsiteeri:
kuidas soola lahuseline arteemia vesi reageerib metüleen sinisega?milline mõju marjale?oma kobad kogemused meelest läinud juba... oli algaja õnn ilmselt!!!mäletamist mööda eelnev sats maime sai kasvatatud arteemiaga soola sisaldus vees oli suur nii et akva lambid soola valged...eelmine sats skalaare oli tore vaade sõid näpuvahelt jne...

sellest ei saa nüüd küll aru. et miks peaks metüleeni lisama arteemiale? kasvatad arteemiat ja skalaari maime samas soolases vees vöi?
tavaliselt arteemiat nagu ikka eraldi kasvatatakse ja mingit olulist kogust soola maimudeni ei jöua...

üldiselt, köikidele skalaariprobleemidele on vöimalik tavaliselt vastus leida mönd väljamaa foorumit lappides, näiteks http://www.angelfish.net/yabbse/index.php

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver