foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Veebr 17, 2006 01:53 
Akvarist

Gyrinohheillus mul juba 10 cm pikk ja 7 kuud kodus kasvanud peale poest ostmist ja elab 110l akvaariumis koos tihedalt asustatud eluspoegijatega. Küsimus järgmine - millest saaba aru kui talle akvaarium väikseks jääb. Olen lugenud, et see kala kasvab veelgi suuremaks ja tahab vähemalt 200l. Mõnikord tirutab kala küll väga kiirelt akvaariumis, aga see olevat normaalne. Olen lugenud veel, et ta võib kurjaks saada, aga otseselt näinud ei ole va. toidusöömisel trügimine.
Teine küsimus tekkis, et siin on palju akvariste, mis te omadest kogemustest ütlete, kui kaua või kui suureks olete Gyrinohheillust 110l akvaariumis kasvatanud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 17, 2006 07:43 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Arvan, et ega ta sul enam nii väga palju suuremaks ei kasvagi, lihtsalt ruumifaktor hakkab mõjuma. minul on ka umbes 10cm pikk, aga mul on ta vähem aega olnud - ca 3,5 kuud. kui ta sain, oli ta mingi 5-6cm.

Vahest kimab mööda akvat ringi, aga pikalt ei viitsi. Toidu jagamisel tekib niiöelda teiste eemalepeletamist. Eriti kurgitüki juurest. Vahest on üsna kimpus, ei jõua mõlemalt poolt valvata. Samal ajal, kui ta on ühel pool kurki, lasevad teised kalad teiselt poolt hea maitsta. Kõige kiiremini sööb ta kurgi pehme, seemnete osa ära, siis näeb mõlemale poole.

Ei ole näinud, et ta nüüd otseselt kellegile kallale oleks läinud, lihtsalt hirmutab/ajab minema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 17, 2006 09:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Oma oma sain kui oli kuskil 15 cm ja kasvas välja kõvasti üle 100 liitrisest akvast. Oli ka hakkanud botiaid kimbutama. Praegu ligi 20 cm pikk ja 360 liitrises koos oscaritega. :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 19, 2006 10:41 
Akvarist

aga mis edasi saab, kas kasvatan Gyrinohheillust seni kuni mingeid probleeme temaga seoses ilmsiks tuleb või peaks kohe suuremasse akvaariumisse ära andma, et teda mitte liig võikse eluruumiga piinata.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 23, 2006 06:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

20 cm we? :) ,tee temast pilti ja pane albumisse. ma tahak sellist näha :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 23, 2006 08:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ei oma isiklikku digikat ja töödigikaga saan linnakodu akvadest pilti teha aga mitte maal olevast. :( Loodan, et asi laheneb lähinädala jooksul. :D

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver