foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 27, 2006 01:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui väikestest kalapoegadest jutt, siis loomulikult mahub neid väikesesse akvasse palju, suurest peast tahavad kaks skalaari ikka päris suurt akvat, minimaalselt ikka 80 liitrise kanti. Mõni jääb ka kuskil 10cm kanti aga enamus kasvab ikka päris suureks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 27, 2006 03:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

saurlygien kirjutas:
randx kirjutas:
cyberworldil on 18 skalaari 96liitrises

Need on tal siiski 40l akvaariumis ning veel väikesed. Ilmselgelt ta neid kõiki 96l akvaariumi ei pane. Vaevalt ta neid ka sinna samma akvasse jätab. See, mis ta nendega teeb, on tema enda asi. (äkki on need tema vanade skalaaride järeltulijad?)

Sinul on aga kaks skalaari, kes lepiksid minimaalselt 80l akvaariumiga, pandud elama 50l akvasse. Pluss veel kamaluga muid kalu. Muidugi, su skalaarid on veel väikesed, kuid võiksid juba suuremat akvaariumit muretsema hakata. Või võtadki suuri suuremate vajadustega kalu ja lased neil väiksemat sorti akvaariumis ulpida?

ega nad on mul üsnagi väiksed veel ja nad ei ole aktiivsed ujujad,nad nagu üsna arakaesed...saurlygien sul oleks nagu väike vaen minu vastu :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 27, 2006 05:12 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui on teada et skalaarid ju ometigi kasvavad 15 cm pikkuseks siis neil oleks tõesti paras 2x skalaare=v. 80l...ja nb! need 18 skalaari on mul tõepoolest suuremate järeltulijad ja on alles alla 2cm pikkuses,ja neid ma loomulikult ka sinna ei jäta,suuremad müün ära ja panen natuke neid väikeseid skalaare 96l se 40l on maimukast :lol:

Ja NB! Ma ei usu et saurlygienil su vastu vaen oleks,loe kogu see teema uuesti läbi ja mõtle uuesti :wink:

Üles
 [ 18 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver