foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 19, 2006 12:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Lugesin täna õudusjutte sellest, kuidas isane siiami tapluskala emase ära killis ja muutusin murelikuks.
Ise mõtlesin ka neid jube ilusaid kalu pidama hakkama- akva juba ootab, kuna kalakesed poodi müügile tulevad aga kui nüüd aus olla, siis ega ma midagi erilist neist ei tea :oops: kui ainult seda, et isaseid ei tohi kokku lasta :)!
igatahes ma küll ei tahaks, et mingisugused pereprobleemid tekkima hakkaks ja keegi kellegi ära sööb:(
Seega on turvaline võtta 1 kala...aga siis jälle uued probleemid! Kas ta üldse saab üksi elada või on Betta splendensid nagu kuldkalad, et üksi ei saa elada?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 19, 2006 12:59 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kahjuks ei saa sulle mitte keegi garanteerida, et kui võtad isase ja emase tapluskala, siis probleeme ei teki. loodusele kätt vahele panna ei saa. üldjuhul jäävad probleemid olemata, kui kaladel on piisavalt ruumi (loe: piisavalt suur akvaarium) ja peitumisvõimalusi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 20, 2006 05:14 
Akvarist

Tere,
minul on 2 isast ja 1 emane betta. Algul oli 1 isane ainult, umbes 1 aasta. Aga tal oli silmnähtavalt igav, vahel rippus ühe koha peal väga pikka aega või siis tegi täpselt ühesuguseid ringe ikka ja jälle. Nüüd on juba 4 kuud tal seltsilisteks nooremad liigikaaslased. Tõsi, et nad ajavad üksteist taga, aga see pole midagi tigedat, keegi kedagi ei hammusta. Aga kala ise on muutunud elavaks ja ilusaks, sest tal on pidevalt põhjust ennast puhevile ajada. Vaata ka pilti minu albumis. Igaks juhuks on mul väiksem akvaarium ka, et kui tõest tüliks läheb, saan kellegi sinna panna. :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 20, 2006 07:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Suur su akva on ja kui tihti nad siis tülli lähevad?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 21, 2006 10:26 
Akvarist

Nad polegi veel nii tülli läinud, et oleks kedagi kartsa vaja panna. Akva on 100 l, on taimi ja kiviplaatidest varjualuseid.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver