foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Guraami kiusab
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 22, 2005 10:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

Õigem oleks vist öelda,et lausa terroriseerib.Mul neid kaks.Üks kollane ja teine sinine.Müüja kirjelduste järgi peaks kollane olema emane ja sinine isane.No vat ja kollane ajab kogu aeg sinist taga.Kas peaksin ühe neist välja vahetama?Milles võiks põhjus olla?

Üles
 Teema pealkiri: guraamidest
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 22, 2005 12:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Tavaliselt on guraamidega nii, et kes suurem see tähtsam, aga on ka erandeid muidugi. Mul 2 pärlguraamit (Sik ja Sak), Sak on suurem ja kui tal on paha tuju, siis saavad kõik, kes ette jäävad, välja arvatud corydorased ja neoonid, kes on ilmselgelt väiksemad. Arvan, et kui on võimalus mõneks ajaks teise akvasse tõsta, siis ehk aitab.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 22, 2005 01:38 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 11
Minul on niimodi Colisa laliaga (kah peaaegu guraami). Laupäeval ostsin 2 tk: isane sinine suurem, emane helepruun väiksem. Kui emane isasele vaatevälja lähemale satub, ajab isane teda taga. Emane varjub siis enamasti mõne taime taha ja rahu jälle majas.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 22, 2005 07:42 
Akvarist

mul ka isane guraami sinine ja 2 kollast emast.Sinine teistest suurem ja ikka kiusab ka neid kollaseid vahelduva eduga.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Dets 31, 2005 06:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

No selle probleemi lahendas nüüd kass lõplikult ära.Nimelt pistis ta kollase nahka.Eelnevalt jõudis kollane ära süüa meie ainsa platymaimu ja kui vaadata toiduahela jätkumist,siis ilmselt paneb keegi varsti kassi nahka... Ja nüüd hakkan ma akvaariumile "kanavõrgust" katet tegema. Ilusat aastavahetust kõigile!

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver