foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Skalaarid
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 20, 2005 04:03 
Akvarist

Tõin kaks nädalat tagasi kaks Skalaari koju.
Üks neist ujub akvas ilusti ringi, aga teine on enamasti ühes nurgas taimede vahel peidus.
Mis võiks olla sellise käitumise põhjuseks või on see hoopis normaalne?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 20, 2005 07:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Skalaarid on ültse üks imelik rahvas nad on väga pelglikud ja harjuvad uue kohaga aeglaselt.Neid võib segada ka liigne häirimine ja ei meeldi neile kui akvaarium asetseb käidavas kohas nad langevad muuutuste puhul kergelt stressi ja võivad saada isegi südame ataki ehmatusest.Ta võib ollagi selline häbelik, et valges eriti ringi ei liigu. Looduses on ta ju röövkala, kes jahib väiksemaid kalu hämaras õhtul. Lase tal veidi harjuda. Kui neil on kõht täis ja terved siis nad eriti ringi ei liigugi.(Vähemalt minu enda skalaarid on sellised.) :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 20, 2005 07:47 
Akvarist
Kasutaja avatar

Skalaarid on ültse üks imelik rahvas nad on väga pelglikud ja harjuvad uue kohaga aeglaselt.Neid võib segada ka liigne häirimine ja ei meeldi neile kui akvaarium asetseb käidavas kohas nad langevad muuutuste puhul kergelt stressi ja võivad saada isegi südame ataki ehmatusest.Ta võib ollagi selline häbelik, et valges eriti ringi ei liigu. Looduses on ta ju röövkala, kes jahib väiksemaid kalu hämaras õhtul. Lase tal veidi harjuda. Kui neil on kõht täis ja terved siis nad eriti ringi ei liigugi.(Vähemalt minu enda skalaarid on sellised.) :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 20, 2005 11:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu omad on küll nii julged, et võta pihku. Kui akvas sehkendan siis sebivad kogu aeg jalus, ajan neid vahepeal eemale ja mõjub umbes paariks sekundiks, siis on jälle uurimas iga lehte mis liigutan. Oscarid ega teised cihliidid pole iial sellist tantsu hommikuti pannud kui näevad , et keegi liigub. :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 22, 2005 01:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu skalaarid on nüüd tiba üle aasta minu juures elanud ja hakkavad juba päris sõbralikuks saama. Tulevad nokivad näppu ja kui akvast mööda kõnnin, siis ujuvad sulle lähimasse nurka.
Aga röövikud on nad küll. Põhiliselt neid süüdistan, et minu 30nene neoonide parv on kahanenud 15neseks :?

Agur

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver