Tere,
sai täna ka kalake koju toodud. uudistab teine oma uut territooriumi
.
olen veidi eeltööd teinud, kuid küsiks targematelt siiski üle. esiteks tekkis meil arusaamatus sõbrannaga, kes juba mitmendat aastat akvaariumiga tegelenud, teemal tapluskala toitmine. olen kuulnud, et ei tohi anda üksluist toitu, siis pakitoit, et vahelduseks peaks olema ka külmutatud toit saadaval? tema väidab jällegi et skalaaridele võib anda külmutatud toitu, mitte tapluskalale. kuis asjaga tegelt on?
teiseks, mul teda ainumas, rohkem kalu pole, palju talle süüa anda ja kui tihti? suurus on tal mingi 5-7 cm.
mul on olemas akvaarium (väike 15l), õhupump, lamp....mõned ujuvad taimekesed....mida oleks veel vaja? mingit keemiat? vitamiine?
saatsin tüdruku ka poodi tigusid ostma, ütlen et vaja kedagi kes põhja koristab...tõi teo asemel Ancistrus dolichopterus´e
. mõtlesin et no ok, las olla siis, lisasin akvaariumi, betta ei tahtnud üldse omaks võtta....võtsime välja jälle. esialgu panin avariiakvaariumi teise, eks puhastamise ajal sokutan ta kuidagi uuesti sisse. teine oli nii väike ka alles, mingi 2cm suuruseks
mis tigusi osta? neid on ka mitut liiki ju?
ehk viitsib mõni targem nõustada...