foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: cichliidi maimud
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 30, 2005 10:35 
Akvarist

mida neile süüa anda ja kas peaks eraldi akvasse panema. lifalilil oli hunnik poegi ja nüüd ainult 20 ringis alles. samas on ka nicrofagustel maimud ja pidev tüli käib poegade pärast.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 30, 2005 10:40 
Moderator
Kasutaja avatar

ega siin polegi midagi muud, kui anda spets maimutoitu, tegelikult on ta sama asi nagu helveski, aga jahvatatud kole peeneks, seda annad nii noaotsatäis ja se läheb ise mõõda akvat laiali ja kõik saavad oma isu täis, endal praegu sama jama, et 2-hel pesakonnal on maimud ja selline luuramine ja kaitsmine käib et jube, mina ei viitsi neid küll kuhugi tõstma hakata, kui kasvavad suureks siis küll, aga kui ei kasva siis said teised vähemalt hea kõhutäie, ja kui naad sul kõik suureks sirguvad on neist suht raske lahti saada, tean omast käest.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 01, 2005 12:10 
Akvarist

aga kuidas sa seda akvat puhastad, kui maimud seal ringi uitavad? ma väga hädas, sest oleks pimendust vaja teha kuna vetikas hullult vohama hakanud ja põhi kõiksugu soga täis.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 01, 2005 12:15 
Moderator
Kasutaja avatar

maimud on ükes kohas koos, kus nende vanemad neid kaitsevad ja niikui liiga lähedale oma sifooniga lähen, saan märguande, et hoia eemale, täna korjasin mingi taime lehte akvast ära ja Black Convict Cichlid näksas päris valusasti ja muidugi kohutas kah parasjagu :D , kas siis sul on maimud juba suuremad, et vanemad neid enam ei kaitse ja naad sul seal niimodi omapäi tegutsevad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 01, 2005 12:22 
Akvarist

tegelikult kaitsevad hullult ja hammustavad ka päris valusasti. sellepärast ma oma kätt sinna nii naljalt sisse ei topigi.

Üles
 Teema pealkiri: palju õnne
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 01, 2005 09:05 
palju õnne maimude kasvatamisel :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 01, 2005 11:25 
Akvarist

õnne vägagi vaja :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 01, 2005 11:19 
Moderator
Kasutaja avatar

no nii minu 2 maimukarja on igatahes järjekordselt kadunud, elustoit sai vist niipalju valmis, et võis mekkida :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 08, 2005 11:06 
Akvarist

sellest juba kaua aega möödas kui akvaariumitega tegelesin aga nüüd plaanis taas akvaarium soetada. kasutasin maimude toitmiseks munakollast. seda nii ahvenaliste kui ka kõigi teiste kalademaimude jaoks. lahustasin tükikese munakollast vees ära ja siis pipettiga maimude lähedusse tilgutasin. seda "tolmu "süües kosusid päris jõudsalt. kui juba suuremad olid siis toitsin pisikeste valgete ussikestega. loomaaiast küsisin sõrmeotsaga seda ussikultuuri (kahjuks nime enam ei mäleta), panin potsikusse turba sisse elama ja riivisin juustu aeg ajalt peale. kasvasid lausa mühinal nii, et kõik mu tuttavad akvaristid peagi seda sööta kasutasid. neid ussikesi ma siis pintsetidega maimudele söötsin. Peab võtma ette teekonna loomaaeda ja uurima äkki veel neid ussikesi seal kasvatatakse.

Üles
 [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver