foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: skalaari mari
PostitusPostitatud: Neljapäev Nov 24, 2005 01:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas annab midagi teha ,kui skalaar muneb järjepidevalt kompressori külge.Tahaks kordki ,et marjast asja saab aga kompressorit ju ei tõsta koos vanematega teise kasti ringi.Hoian ööpäev ringi valguse sees,et lastevanemad näeksid valvata ja teod korjasin välja pisikesse kasti.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 28, 2005 09:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ehita neile meeldivam paik marja panekuks. Natuke otsimist netis ja pea on häid mõtteid täis. Jõudu :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 29, 2005 11:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul oli sama jama kuni muretsesin elus taimed. seekord panid marja lehe peale, leht kolis maimude kasvatamiseks mõeldud kasti ja nüüd mul 9 päevased maimud. Jääb teisi küll järjest vähemaks aga loodan mõnegi suureks kasvatada. Kui sul on juba taimed, aitab vast järgmine kord kompressori kinnikatmine võrgu või mõne muu käepärase asjaga. Näotu see jääb aga aitab. PS! Põhjakoristajad on usinad marjasööjad. Öösel on matsutamist kuulda!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 29, 2005 02:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mul valis ka skalaaripaar lemmikpesaks filtri sissevõtu toru. ükskord siis võtsin kätte ja keerasin toru ümber peene silmaga plastmassvõrgu ja panin neile sinna kõrvale esialgse toruga paralleelse 10 cm pikkuse ja umbes sama jämeda rohelise voolikujupi, õnnestus kalad ära petta küll :D kuigi see voolik muidugi natuke näotu oli seal.
Muidu akvaarium on kogu aeg üsna erineva lehekujuga taimi täis olnud, aga vaid ühel korral on nad cryptocoryne lehte torule eelistanud.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver